fbpx
Krogsbøllevej 124, 5450 Otterup
775.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
180
Grund
1804
Værelser/rum
6
energimærke
F
bygget/ombygget
1915
Krogsbøllevej 124, 5450 Otterup
DEL:

TO PLANSVILLA I LANDLIGE OMGIVELSER

Velkommen ind i en charmerende og indflytningsklar familievilla, beliggende i den lille landsby Gyngstrup, i Nordfyns kommune. Huset er omkranset af naturskønne, rolige omgivelser, der emmer af fred og tryghed – ideel til familien, der savner stilheden og skønheden ved landet.

En køretur ned ad Krogsbøllevej fører jer frem til huset i nummer 124. I kører ind på den grusbelagte indkørsel, og så snart I træder ud ad bilen, mærker I den fantastiske ro, som kun landet kan tilbyde. Villaens 180 m2 er fordelt på to etager, og byder på fire værelser og to opholdsrum. Landlig idyl med et moderne præg karakteriserer husets indretningsstil, og tilføjer den charme og hjemlighed, som huset straks møder jer med.

I kommer ind ad hoveddøren, hvor I bliver mødt af et lyst træloft i entréen, der er gennemgående i mange af husets rum. Gennem den lange gang, som byder på gode opbevaringsmuligheder, kommer I ind i bryggerset, der blandt andet byder på god plads til vaskefaciliteter. Derefter bevæger I jer videre ind i det rummelige køkken/alrum, der med sine mange skabe og gode plads, giver anledning til mange hyggelige timer, hvor I kan samles om maden. Den flotte brændeovne i spisestuens hjørne tilføjer den ekstra hygge, som vil gøre selv de koldeste tider til hyggelige familieøjeblikke. Den fine hvælving fører jer videre ind i dagligstuen, som kan benyttes til de større sammenkomster og festlige begivenheder. Går I videre, kommer I ind til den rummelige dagligstue, der med god plads til en stor sofa indbyder til mange film- og hyggeaftener med alle dem, som I har kær. I stueetagen finder I også ét af husets soveværelser, samt det rummelige og elegante badeværelse med et lækkert og stort badekar. På husets førstesal, finder I husets tre andre soveværelser, et mindre disponibelt rum (som i dag bruges som walk in closet) samt et gæstetoilet. Ejendommen byder endda på diverse udhuse, som giver et hav af muligheder.

Ejendommen er bygget i år 1915, og har et grundareal på 1804 m2. Husets mange kvadratmeter, den gode planløsning og især den rolige beliggenhed gør den til det optimale valg til en børnefamilie, der søger landlige og idylliske omgivelser; og som ønsker masser af plads og familietid. Har I børn i skolealderen, ligger Kystskolen Krogsbølle blot en kort gåtur væk, og der er heller ikke langt til indkøbsmuligheder. Og på de varme sommerdage, har I aldrig længere end en kort køretur ned til vandet. Velkommen hjem!
Sagsnr. 192SK-001299
Kontantpris 775.000 kr.
Udbetaling 40.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.093 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
2.989 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
2.575 kr.
Soveværelser 0
Badeværelser 1
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!