fbpx

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED PRIVAT TAGTERRASSE PÅ 30 KVM

Del bolig

- Med charme, karnapper og mange ekstra kvm

Her på Kongovej 22 venter en rolig hverdag på grænsen mellem byliv, villakvarter og fantastisk natur. Lejligheden, der reelt er på 4 værelser, råder samlet set over 117 istandsatte kvm fordelt over to etager, og dertil hører en stor tagterrasse med kig over nabolagets tage.

Adressen er hjemsted for en stor, præsentabel og villalignende ejendom, og denne lejlighed fordeler sig over de to øverste etager. Det er både et plus når det kommer til udsigt og lysindfald, men det er bestemt også en fordel, at I slipper for larmende overboer. Ejendommen er ombygget og istandsat for 12 år siden; bl.a. med nyt tag, nye vinduer, nye badeværelser m.m., og denne lejlighed er efterfølgende istandsat i 2019/2020 med bl.a. helt nyt køkken. I bliver en del af en god og velfungerende ejerforening med lave fællesudgifter samt et hyggeligt naboskab.

Når I træder ind over dørtærsklen, møder I en dejlig bolig, hvor den nordiske minimalisme er gennemgående. Det i forvejen imponerende lysindfald er hjulpet ekstra på vej af de hvidmalede gulve, vægge og lofter – og alt interiør følger trop og står snorlige. Der er praktisk talt ikke en finger at sætte på noget som helst. Det nye køkken og stuen ligger i åben forbindelse til hinanden og fungerer som boligens omdrejningspunkt, og det er fra stuen, der er udgang til tagterrassen, som uden tvivl skal opleves med egne øjne. Dens størrelse gør den utrolig anvendelig, og den nyder selvfølgelig godt af der er sol hele dagen. Denne etage byder også på to regulære værelser og et topmoderne badeværelse med gulvvarme, mens det ekstra værelse øverst fuldender boligen – endda med kig til Øresund, Københavns tårne og solnedgangen. I får desuden ekstra opbevaring i form af et privat kælderrum, privat cykelskur og fælles vaskekælder.

I bosætter jer i et eftertragtet område, der udgør et sandt slaraffenland for alle, der ønsker den perfekte kombination af ro, byliv og natur. Fra bopælen er der kort afstand til offentlig transport såvel som til Amagerbrogades bybillede – men der er heller ikke andet end 1 kilometer til Amager Strandpark, som giver ideelle forhold til alt lige fra solbadning og forfriskende dukkerter til vandsport såsom kajak og vindsurfing. Jeres nye nabolag huser selvfølgelig også dagligvarebutikker og take-away, og på cykel tager det ikke mere end 15 minutter til indre by.

Kongovej 22, 2., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
87
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1936
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler camilla@brikk.dk +45 60122342

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter