fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT MODERNISERET LEJLIGHED MED SEPARAT BRUSENICHE I BADEVÆRELSET

Del bolig

Leder I efter en lys og moderniseret lejlighed i Helsingør, så se med her. Nu kan I nemlig overtage nøglerne til denne flotte bolig, der med sit stilrene køkken og badeværelse står klar til at tage imod jer. I bliver tilmed en del af en velfungerende ejendom med et helt særligt udemiljø.

Overalt bliver I mødt af en lys og indbydende stemning, og alle kvadratmeter af den funktionelle planløsning er udnyttet til fulde, bl.a. med et rummeligt badeværelse. Her kan I se frem til en separat bruseniche, mens vinduet gør det muligt at lufte ud i rummet. Entréen binder alle lejlighedens rum sammen; herfra har I endvidere adgang til et fredeligt soveværelse samt stuen, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Alle hårde hvidevarer er installeret, så hverdagen bliver så komfortabel som muligt, og da det samlede opholdsrum har en fin størrelse, får I plads til både en spiseafdeling og et sofahjørne. Det brede vinduesparti lader et dejligt lys strømme ind i rummet, så omgivelserne her er perfekte til hjemlig hygge.

Ejendommen er oprindeligt fra 1970 og præsenterer sig i en tidstypisk arkitektur med gode parkeringsmuligheder ude foran. Der er anlagt en hyggelig have med orangeri og en overdækket terrasse, som begge inviterer til nogle skønne stunder i sommerhalvåret, hvor I kan sidde længe ude i den lune aften. Den nærliggende sø bidrager også til de skønne omgivelser, ligesom I vil bo tæt på et grønt areal med boldbane.

Fra boligen er der cirka 700 meter til det nærmeste supermarked, så de daglige indkøb hurtigt kan klares, og med flere fitnesscentre i nærheden er alle fornødenheder på plads. Helsingør centrum er en kort cykeltur væk, når I ønsker at gå på opdagelse i byens brede udvalg af forretninger og spisesteder, ligesom de mange kulturelle seværdigheder også er et besøg værd. Der er ligeledes kort afstand til skov og kyst, hvis det er naturen, I ønsker at nyde, og med cirka 5 minutter i bil til motorvejen vil det være ligetil at søge mod andre dele af landet.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Kongevejen 136, st. th., 3000 Helsingør
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
39
Værelser:
1
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Salgsspecialist jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter