fbpx
Kongelysvej 47, 2640 Hedehusene
3.175.000 kr
TYPE
Rækkehus
Boligareal
106
Grund
103
Værelser/rum
4
energimærke
A2015
bygget/ombygget
2018
Kongelysvej 47, 2640 Hedehusene
DEL:

Drømmer I om at skifte storbylejligheden ud med hus og have, men vil I stadig gerne bo med nem adgang til København? Så findes svaret her på Kongelysvej 47, hvor I får et lyst og lækkert enderækkehus fra 2018. Her overtager I nøglerne til 106 moderne kvadratmeter med perfekte betingelser for eksempelvis jer med børn eller det unge par, der leder efter plads til fremtiden og familie forøgelse.

Turen går til Hedehusene i den populære nye bydel " Nærheden" som er i rivende udvikling, og såvel motorvejen som toget tager jer hertil fra København på under en halv time. Der er 800 meter til stationen der bringer dig til hovedbanegården på 18 min. Der er mange fine indkøbsmuligheder (En splinterny "Superbrugsen" åbner i 2020 på den anden side af vejen). Her ligger en nyere udstykning med nogle flotte rækkehuse, som straks vil imponere jer med deres karakteristiske arkitektur, for her udgøres facaderne af et smukt samspil mellem sort træbeklædning og røde teglspån. Der er både vuggestue & børnehave indenfor 1 km og der åbner en ny skole i samarbejde med Lego Education i August 2021 (300 meter væk).

Det er den anerkendte tegnestue, Holscher Nordberg, der har sat stregerne til det gennemtænkte byggeri, der har fået navnet, "Solrækkerne", da der er sol i baghaven og på altanen hele dagen. Her har de skabt en hyggelig bebyggelse, der er inspireret af det traditionelle landsbymiljø, så der er fokus på samvær, fælleskab og godt naboskab. I mellem de små stræder er der anlagt legepladser, grillsteder og aktivitetsområder, hvor I kan mødes med naboerne til forskellige arrangementer og børnene kan lege.

De nære omgivelser er altså i top, og det samme er de indvendige, for herinde møder I to etager, der byder på rene linjer og skandinavisk minimalisme, når den er allerbedst. Førstesalen er dedikeret til husets værelser, og I får tre af slagsen, hvoraf det ene værelse har udgang til 7 m2 hyggelig altan. Der er flot udsigt over området, for husene foran jer er i ét plan, så der er frit udsyn til de grønne trækroner bagtil. Foruden værelserne råder førstesalen også over det flotte badeværelse (med gulvvarme), som suppleres af et stilrent gæstetoilet i stueplan. Hjemmet bindes sammen af det store opholdsmiljø, hvor I får køkken-alrum og stue ud i ét, så her er plads til at være sammen. Her i stuen vil I desuden bemærke de brede vinduer, som afslører de herlige rammer, der venter jer udenfor. Den hyggelige gårdhave er indrettet med en sydvestvendt fliseterrasse og en fin pergola, så her har I perfekte rammer for de varme sommerdage, hvor vennerne inviteres over på en middag i aftensolen.

Bestil en fremvisning med det samme.
Sagsnr. 192SK-001632
Kontantpris 3.175.000 kr.
Udbetaling 160.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.622 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
12.114 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
10.538 kr.
Soveværelser 3
Badeværelser 1
Morten ejendomsmægler Brikk
Morten Holm Lønberg

[email protected] 27380304

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!