fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Moderne rækkehus med have, terrasse og solceller

Del bolig

I et hyggeligt og moderne kvarter finder I denne perle af et rækkehus, uden anmærkninger i tilstandsrapporten, der byder jer velkommen med sit lyse ydre. Boligen omkranses af en grøn og dejlig have med plads til både leg og afslapning, hvorfra I træder indenfor via. den hyggelige forhave.

Her venter jer en pæn og praktisk entré og et hjem i gennemgående moderne og flot stand. Med nøglerne til denne bolig vil I kunne flytte ind med det samme og blot nyde den gode tilværelse, for rækkehuset fra 2019 står snorlige. De 106 boligkvadratmeter er velindrettede og fordeler sig over to plan, der giver jer god plads at udfolde jer på. Rækkehuset henvender sig særligt til børnefamilien, men er også oplagt til parret i alle aldre, der drømmer om en rolig base.

Rækkehuset giver jer pæne, lyse soveværelser med rig skabsplads og et flot lysindfald samt rummelige badeværelser i en lækker, skandinavisk stil med vaskemøbel, væghængt toilet og en indbydende bruseniche. Dertil kommer hjemmets hjerte, det store alrum, der på harmonisk vis forener køkken, spiseområde og sofagruppe i ét. Køkkenet er velekviperet og holdt i en moderne, klassisk stil med simple overfalder og gode hårde hvidevarer. Her er flot plads til både samvær og madkunst for hele familien. I får dertil et behageligt kig til spiseområdet og sofagruppen, hvor I let kan indrette jer i flere zoner.

Takket være de brede vinduespartier fremstår alrummet lyst og lunt, og udgangen mod haven drager. I sommermånederne kan havedøren stå åben, hvorfor havearealet bliver en naturlig forlængelse af boligen. Prikken over i’et må være den solrige terrasse på førstesal, der giver jer et uforstyrret hele med plads til hele familien og et naturskønt kig over områdets trækroner.

Beliggenheden er også god, for I er placeret i smørhullet mellem Taastrup og Roskilde. Hedehusene er en hyggelig villaby med masser af familievenlige tilbud med blandt kun 600 meter til daginstitution samt den topmoderne nybyggede folkeskole som er opført i samarbejde med Lego Educatoin Fund.. Blot 800 meter fra hoveddøren finder I desuden nærmeste togstation som bringer jer til hovedbanegården på kun 19 minutter, den ligger ydermere i forlængelse af velassorterede indkøbsmuligheder og spisesteder. Grønne landskaber har I tilmed lige omkring jer, hvorfor det er let at tage på udflugt til både legepladser og skovarealer. Og vil I opleve by- og kulturliv i blomst har I blot 15 og 30 minutter til henholdsvis Roskilde og København. En placering, der harmonisk forener naturen med bylivets fristelser.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Kongelysvej 18, 2640 Hedehusene
Pris:
3.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
106
Grund:
197
Værelser:
4
Energimærke:
A2020
Bygget/ombygget:
2019
Ejerudgift pr. md.
3.238 kr.

Morten Holm Lønberg

Ledende Ejendomsmægler mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter