fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

GODE FACILITETER, HYGGELIG HAVE OG SUPER BELIGGENHED

Del bolig

Veldisponerede kvadratmeter samt en beliggenhed tæt på alt det daglige og flot natur. Det er blot nogle af de kvaliteter, som villaen her på Kongebovej 17 kan tilbyde jer. Det velholdte hus er netop udbudt til salg, så drømmer I om et godt og roligt sted at bo, så er det nu, I skal slå til.

Jeres tur rundt i det hyggelige hjem starter i en aflukket entré, der giver fin plads til opbevaringsløsninger til f.eks. sko og overtøj. Går I lige frem, bliver I mødt af et stort, flot og funktionelt badeværelse med separat brus, mens I også kan lade jer drage til højre mod det store opholdsrum, der er åbnet op til køkkenet og kombinerer spisestue og opholdsstue i ét. Stuearealet er yderst lyst og venligt og rummer mange forskellige indretningspotentialer, mens køkkenet ligeledes fremtoner indbydende med supergode faciliteter som køkkenø, alt i hårde hvidevarer og vinkøleskab, så selv den mest garvede hjemmekok vil stille sig tilfreds. Via et gangareal og en mindre trappe får I derudover adgang til en værelsesafdeling i stueetagen, og her kan I snildt indrette jer på de to gedigne værelser, som ligger omkring husets andet gode badeværelse med brus. Vi er dog ikke færdige endnu, for flytter I ind på Kongebrovej 17, kommer I også til at disponere over en god, tør kælder med vaskerum samt flere anvendelige disponible rum, ligesom I også kan udfolde jer på de ekstra kvadratmeter på første sal, der fordeler sig mellem yderligere tre disponible rum. Her er indretningsmulighederne utallige.

Huset præsenterer sig utroligt flot i gråmalet træ med store, hvidmalede vinduespartier, hvilket giver det et roligt udtryk, der falder godt i ét med de grønne omgivelser. Med så meget grønt omkring jer, er det unægtelig at I her får en dejlig have med mange hyggelige hjørner og plads til syslen omkring hjemmet. Derudover er huset tilknyttet en rummelig terrasse med god plads til havemøbler, ligesom de praktiske behov også er mødt med en carport for enden af den lange indkørsel.

Lejre er kendt som en historisk og naturskøn landsby, hvor aktiviteterne er mange, og hvor børn såvel som voksne kan komme i bedre kontakt med, hvor vi kommer fra. Derudover er der også sørget for alt det praktiske, for den rolige by byder på alle hverdagens fornødenheder med indkøb, skole og dagtilbud, mens Roskildes rige byliv kan nås på under et kvarter med offentlig transport.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Kongebrovej 17, 4320 Lejre
Pris:
3.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
150
Grund:
832
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1953
Ejerudgift pr. md.
3.140 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 53709904

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter