fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS OG INDBYDENDE LEJLIGHED I GOD EJERFORENING

Del bolig

Velkommen til Klokkeskovvej 15M hvor en nyligt renoveret og moderne ejerlejlighed venter. Denne bolig er bestående af en stor stue, et værelse, badeværelse, køkken og egen terrasse. Lejligheden har en god planløsning, hvor ikke en eneste af de 57 kvm, hjemmet er bredt ud på, er gået til spilde. Som man træder ind i køkkenet, bliver man mødt af et helt nyt køkken fra 2019. Bevæger man sig videre ind i stuen, bliver man gjort opmærksom på de nye gulve, som altså er et gennemgående tema for lejligheden - de blev skiftet i både stue, soveværelse og køkken i 2019. Man kan ligeledes bemærke de nye døre, der pryder lejligheden - også de blev fornyet i 2019.

I stuen er der både plads til til et stort spisebord og hyggehjørne med sofa. Dette rum bliver kun forbedret af de store vinduer, som giver et dejligt lysindfald. Også i soveværelset er lys og rummelighed i fokus, da man også her finder de store vinduer. I lejlighedens badeværelse er der separat bruseniche og skabsplads, men også plads til vaskemaskine.

Hvis man bevæger sig udenfor, finder man lejlighedens egen terrasse. På denne flisebelagte og indhegnede terrasse er der muligheder for mange timers ophold i solen, og så har den også stort potentiale til at blive indrettet med endnu flere detaljer som plantekasser og lækre havemøbler. Med bygningen hører sig gratis parkering, og så er det tilladt at holde husdyr.

Denne bolig befinder sig i Stavtrup, som er kendt for et meget venligt og aktivt naboskab, hvor man f.eks. finder en idrætsforening. Indkøbsmuligheder og daginstitutioner er også let tilgængelige i dette område - Højvangsskolen befinder sig kun 400 m fra hjemmet. Lejligheden ligger derudover i et dejligt område tæt ved natur, hvor Klokkeskoven, fuglereservat og Brabrand Sø alle er inde for kort afstand. Her kan man nyde skønne gåture eller store rekreative områder - perfekt til både den aktive familie, det unge par eller studerende.


Klokkeskovvej 15M, 8260 Viby J
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
57
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1990
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Peter Jakobsen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert peter@brikk.dk +45 25940199

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter