fbpx
Plantegning Zoom

DEJLIG ANDEL MIDT I SUMMENDE AALBORG

Del bolig

Velkommen til Kjellerupsgade 21A, hvor en dejlig andelsbolig nu udbydes. Hjemmet er gennemgående præget af velholdte materialer, mens I kan glæde jer over klassiske detaljer som blottede loftsbjælker. 


Boligen disponerer over to værelser, en forgang, entré, badeværelse og en stor stue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her er alle nødvendigheder til parret eller singlen, mens hjemmet fremstår indflytningsklart, da der ikke er en finger at sætte på noget som helst. Entréen er veludnyttet med plads til en god garderobe, hvor badeværelset fortsætter i samme stil, da I her finder både vaskefaciliteter og en separat bruseniche. Derudover er det hele holdt i en tidløs stil, der sikrer jer et lyst og åbent rum. Det aflange værelse er smart udnyttet med kontor i den ene ende og børneafdeling i den anden: Her kan I også benytte rummet som delvist klædeskab, eller hvad I end kan finde på. Det andet soveværelse giver god plads til en seng, mens vinduespartierne og de blottede loftsbjælker skaber en behagelig atmosfære. Selve stuen kan udsmykkes med en stor sofaafdeling samt et spisebord. Her skabes der samtidig et ideelt flow ind til køkkenet. Dette er opført i en klassisk stil, der garanterer jer nem rengøring og madlavning. Her er der, som et ekstra plus, også installeret opvaskemaskine. 


Til ejendommen hører sig et godt gårdmiljø, hvor I kan samles om borde-bænkesæt. I kommer da heller ikke til at mangle parkering til cyklerne, da I trygt kan holde dem her. Lyder det ikke skønt? 


Her befinder I jer lige ud til Karolinelund, mens også Aalborg Centrale Havefront og Østre Anlæg er i gåafstand fra hjemmet. I kan altså hurtigt komme ud på afstressende ture og nyde de grønne omgivelser, mens I aldrig er langt fra Aalborgs summende bymiljø. Om det er indkøb, offentlig transport eller caféerne, I søger, er det alle oplagte muligheder. Derudover byder Aalborg da også på kultur i massevis, så her kommer I aldrig til at mangle noget. 


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning. 

Kjellerupsgade 21A, 3., 9000 Aalborg
Pris:
1.180.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
78
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1888
Købspris
1.180.000 kr.
Boligydelse pr. md.
2.711 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter