fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØNT RÆKKEHUS MED CARPORT OG EGEN HAVE

Del bolig

Vi byder velkommen til et rækkehus i Havdrup, der fremtræder i flot og velholdt stand. Med denne bolig kan I nemt indrette et lyst og behageligt hjem, og der er anlagt en privat have med terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen nydes i sommermånederne.

Fra entreen kan I træde direkte ind i køkkenet, der er holdt i et moderne og strømlinet design med sorte fronter – her finder I selvfølgelig alt i hårde hvidevarer, ligesom det også er muligt at etablere en spiseplads. Stuen er indbydende med direkte udgang til terrassen ved det store vinduesparti, der lader et dejligt lys strømme ind i rummet, og dertil finder I et gæstetoilet med vaskesøjle i stueplan. Første sal byder på hele fire værelser og et badeværelse med bruseniche, ligesom I også kan tage trappen op til den udnyttede 2. sal og her befinder sig fyrrummet, på 2. sal er der mulighed for opbevaring i skunkrummene.

Ejendommen er fra 1979. Man tilgår huset gennem carporten, hvor man først mødes af den lille gårdhave, der ligger afskærmet fra vejen og med tilhørende skur. Den anden side af huset bliver et hit i sommermånederne, hvor I kan sidde længe ude i den lune aften på træterrassen. Her kan I også nyde haven, der er helt lukket af, ligesom et mindre skur giver mulighed for opbevaring. Ejendommen ligger desuden tæt på et grønt område med flere legepladser, og da vejen er lukket, er beliggenheden aldeles familievenlig med minimal trafik og støj.

Fra boligen vil I være i gåafstand til Havdrups indkøbsmuligheder, og der er kun 500 meter til stationen, hvor I kan tage toget mod Roskilde og Faxe Ladeplads – I finder desuden både skole og daginstitution i byen. Den lokale idrætsforening tilbyder flere sportsgrene, så I kan få en aktiv fritid, og det tager kun ti minutter at køre på Køge Bugt-motorvejen ved Solrød Syd. Roskilde centrum er et kvarter væk i bil, når I har brug for flere butikker og kulturelle tilbud, mens I også kan besøge Køge, der er 20 minutter væk. Havdrup er altså godt forbundet til de større byer og hovedstadsområdet i det hele taget.

Kontakt os gerne for en fremvisning – vi glæder os til at præsentere jer for boligen.

Kildemarken 57, 4622 Havdrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
122
Grund:
173
Værelser:
5
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1979
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

Ledende Ejendomsmægler mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter