fbpx

Åbent Hus med tilmelding.

11:40-11:55 søndag 23 juni
Tilmeld
Plantegning Zoom

Åbent Hus med tilmelding.

11:40-11:55 søndag 23 juni

RENOVERET TOVÆRELSES, MED TO ALTANER OG KØKKEN ALRUM

Del bolig

Kalder alle singler, unge par og studerende, der har boligjagten stillet ind på en af storbyens attraktive toværelses lejligheder. Nu har vi nemlig fornøjelsen af at kunne tage jer med til Kastrupvej 94, og på den centrale Amager-adresse kan vi byde indenfor til 53 lækre, istandsatte kvadratmeter med en god planløsning, moderne opdateringer og intet mindre end to altaner.
 
På adressen præsenteres I allerførst for en klassisk rødstensejendom fra 1939, og her ligger lejligheden med fin afstand til gadebilledet. Bevæger I jer gennem porten, bliver I desuden mødt af et fælles gårdmiljø, hvor cyklen trygt kan parkeres, og hvor sommerdagene kan nydes på den grønne plæne - når I da ikke følger solen oppe på jeres altaner, der orienterer sig perfekt mod henholdsvis øst og vest.
 
I overtager en ægte københavnerlejlighed, hvor plankegulve, stuklofter og fyldningsdøre tilfører rummene sjæl og charme, og samtidig får I et hjem, der er tydeligt vedligeholdt og moderniseret; se bare det stilrene badeværelse samt køkkenet med strømlinet design. Sælger har i forbindelse med renovering og modernisering udskiftet alle elinstallationer i lejligheden. Badeværelset er indrettet på bedste mulige vis, mens køkkenet byder på både alt i hårde hvidevarer og muligheden for at indrette sig med et par barstole ved den hyggelige spisekrog. Køkkenet er desuden åbnet op mod stuen med udgang til den vestvendte altan. Den anden ligger i forbindelse med det store soveværelse, som har rigelig plads til både seng, garderobeskab og skrivebord.
 
Jeres nye adresse kan det hele. I kan handle under 200 meter nede ad gaden, og bussen stopper endnu tættere på adressen. Derudover kan I slentre mod en hyggestund på Ingolfs Kaffebar eller lade jer friste af spisesteder og takeaway ude på Amagerbrogade – og så har I kun en enkelt kilometer til metroen ved Amager Strand Station og kun få skridt længere til selve strandparkens naturskønne omgivelser. I placerer jer altså i smørhullet mellem byliv og natur.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
Kastrupvej 94, 2. tv., 2300 København S
Pris:
2.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
53
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1939
Ejerudgift pr. md.
3.273 kr.

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE sm@brikk.dk +45 30140168

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus