fbpx
Plantegning Zoom

BUD MODTAGES GERNE! GENNEMRENOVERET LEJLIGHED I SUND EJERFORENING I EJENDOM M. ELEVATORLIFT

Del bolig

I rolige omgivelser med nær afstand til alle hverdagens fornødenheder, strand og vand ligger en lys og fuldstændig indflytningsklar lejlighed. Her kan I nyde solens stråler på den store altan, og hopper I på cyklen, er der kun 18 minutter til alle Århus’ fristelser. Helt klart et visit værd!

I bliver en del af en yderst velfungerende ejerforening med sund økonomi og bosætter jer i en lys ejendom fra 1972 med elevatorlift fra 2021, en flot kælder med epoxygulv, som rummer separate kælderrum til hver enkelt lejlighed, aktivitetsrum, festlokale, gæsteværelse og vaskerum.

I lejligheden, sørger de store vinduer og altanen for en god harmoni mellem boligens inde- og udeliv. På adressen kan I se frem til omkransende, grønne arealer, der giver plads til leg og afslapning. Her er desuden gode parkeringsmuligheder for biler og cykler.

De 68 kvadratmeter udfolder sig på en lys og funktionel planløsning. I bydes velkommen i den rummelige entré, der efterlader god plads til jakker og fodtøj. Herfra er der fri adgang til det store stuemiljø, hvor I både kan indrette jer med sofaarrangement og spiseafdeling. I rummet finder sollyset ubesværet vej ind gennem det store vindues- og dørparti. Herfra har I adgang til den sydvestvendte altan, som ses med skridsikkert gulv i lærketræ. Her kan I indrette jer med havemøbler, læne jer tilbage og nyde et fint kig til området.

I det rummelige køkken møder I et strømlinet design og velholdte elementer i klassiske sorte og hvide nuancer. Her er I sikret alle hårde hvidevarer, mens køkkenvinduet giver jer et fint lysindfald over madlavningen. Fra køkkenvinduet har I desuden en uforstyrret udsigt til omgivelserne, hvor I blandt får kig til sø og hav.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på et lyst soveværelse, mens I på det rummelige nyere badeværelse kan nyde et smagfuldt design, separat bruseniche og plads til vaskefaciliteter. I forbindelse med badeværelsesrenoveringen, er kloakrørene skiftet.

Lejligheden fremstår gennemrenoveret og moderne. I forbindelse med lejlighedsrenoveringen, er elinstallationerne skiftet. Sidenhen er der også isat nye vinduer mod øst.

På denne adresse får I en ideel placering, der til perfektion kombinerer behørig afstand til natur og by. Her kan I nyde et roligt nærmiljø, der tilbyder masser af muligheder for at nyde naturen. Snupper I cyklen, kan I nå Strandparken på bare ti minutter, og med Mollerup Skov placeret i baghaven, er I sikret et hav af gode gå-, cykel- og løbeture på nært hold i hverdagen. Fra adressen er der kun 650 meter til indkøbsmuligheder, mens nærområdet tilmed tilbyder take-away-muligheder, butikker, fitness, skole, gymnasium og øvrige daginstitutioner. For den studerende er der også kort vej til universitetet, mens stationen 1,6 kilometer herfra giver jer en hurtig vej videre. Hopper I på cyklen, kan I nå alle Århus’ fristelser på bare 18 minutter - hvad mere kan man ønske sig af en beliggenhed?


Kantorparken 26, 2. th., 8240 Risskov
Pris:
1.874.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
68
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
2.035 kr.

Sofie Sommer Kobberø

Ejendomsmægler, MDE Sofie@brikk.dk +45 61106337

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter