fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

VILLA MED GODT POTENTIALE OG UDSIGT TIL NATUR

Del bolig

På Kaldredvej 13 venter en mulighedsrig villa fra 1929, der rejser sig i 1½ plan og som tilbyder et samlet råderum over 123 kvadratmeter. Hvis I har mod på at bringe en masse kærlighed ind i dette hjem, så er det lige præcis jer, som denne ejendom venter på. Potentialet er der i hvert fald ingen tvivl om, så lad næste boligeventyr starte nu!

Denne villa har kant og charme, og planløsningen er heller ikke noget, man ser hver dag, da garagen fremtræder som en integreret del af stueplanet med rum på begge sider heraf. Resten af stueplanet breder sig over en entré og et funktionelt bryggers - begge med trappe til førstesalen, to gode værelser, et fyrrum og disponibelt rum samt et badeværelse med vaske- og tørrefaciliteter samt separat bruseniche.

Bevæger I jer op til hjemmets øverste niveau, får I glæde af en repos med direkte udgang til den overdækket terrasse, dertil fås to værelser, en stor stue med en Morsø brændeovn, toilet og et køkken med god arbejds- og opbevaringsplads samt integreret hårde hvidevarer.

Selve grunden udgør et samlet areal på 1.139 kvadratmeter, og disse fordeler sig over en rummelig indkørsel, hvorfra forhaven ligger. Forhaven præsenterer sig med flagstang, diverse buske, redskabsskur samt en overdækket terrasse, hvorfra hoveddøren nås. Baghaven udspiller sig på en stor græsplæne med et skur beliggende for enden af grunden, mens I kan nyde udsigten over de endeløse marker.

Vender I blikket mod de omkringliggende omgivelser, kommer I til at bo fem minutters kørsel fra Eskebjerg, hvor I finder en dagligvarebutik, mens Bregninge Bjergsted Friskole og Bregnen Naturbørnehave ligger blot to minutters kørsel fra hjemmet.
5 minutters gang fra huset finder i Amfi scenen som er et naturområde med en smuk sø, hvor der er gode tur- og bademuligheder, samt en kabelbane sidste sommer til vandsport. Læs mere på Amfi Vestsjælland
Der er også gode muligheder i forhold til offentlig transport. Bussen går eksempelvis lige uden for døren til både Jyderup og Kalundborg.


Kaldredvej 13, 4593 Eskebjerg
Pris:
625.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
123
Grund:
1139
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1929
Ejerudgift pr. md.
2.280 kr.

Carsten Gjedde

Ejendomsmægler, MDE carsten@brikk.dk +45 22757425

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter