fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

ATTRAKTIVT OG FAMILIEVENLIGT RÆKKEHUS MED PRIVAT TAGTERRASSE

Del bolig

Velkommen til Kaffevej 58, hvor dette indbydende og moderne rækkehus står klar til jer. Her får mange veldisponerede kvadratmeter fordelt på flere plan samt to skønne, solrige terrasser, der egner sig perfekt til børnefamilien.

Fra hoveddøren bydes I velkommen af en rummelig entré, hvor der er plads til at hænge jakkerne og stille skoene, før I bevæger jer videre ind i det rummelige køkken-alrum. Her kan I lade blikket glide over de mange minimalistiske og strømlinede detaljer i form af de grebsfrie, lyse skabslåger og de kontrasterende, grå flisegulve, hvortil I kan nyde udsigten fra det store vindues- og dørparti ud til terrassen og de omkringliggende åbne omgivelser. Det er også i alrummet, I finder trappen op til førstesalen med et stort stueområde, som leder ind til to gode værelser, hvortil hjemmets anden sal byder på en værelsesafdeling med et rummeligt badeværelse. Med denne bolig får I flere lækre løsninger i form af brede plankegulve, glatte, hvide vægge og et konsekvent lysindfald, der alle lig elementerne i køkken-alrummet får hjemmet til at fremstå indbydende og indflytningsklart. Slutteligt skal også tagterrassen nævnes, hvorfra I særligt i sommermånederne får den udsøgte mulighed for at nyde solens stråler både morgen, middag og aften.

De moderne indre elementer afspejles i den grad også i bygningens ydre, som udgøres af en strømlinet, brun murstensfacade med brede vinduespartier. Arkitekturen vil her pirre æstetikeren, hvor rækkehusenes fælles udformning og sammensætning hurtigt vil henkaste jer til tanker om de ikoniske kanalhuse i Amsterdam. Og som en ekstra bonus er der mulighed for både bil- og cykelparkering næsten lige ved hoveddøren.

I kommer til at bosætte jer i et roligt og nybygget område af Rødovre, hvor der ikke er en finger at sætte på de omkringliggende faciliteter. Nærområdet tilgodeser i særdeleshed børnefamilien med korte og gangbare distancer til både Børnehuset Espelunden, Valhøj Skole samt Rødovre Centrum, som rummer de daglige nødvendigheder. I skal heller ikke snydes for grønne og rekreative områder med Vestvolden Rødovre, hvis naturskønne omgivelser løber langs kommunegrænsen.

Vi glæder os til at møde jer til en fremvisning.

Kaffevej 58, 2610 Rødovre
Pris:
5.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
151
Grund:
79
Værelser:
5
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2018
Ejerudgift pr. md.
4.628 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter