fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

KVALITETSBEVIDST OG RUMMELIG VILLA TÆT PÅ ALT

Del bolig

Drømmer I om et hjem med luft og med bemærkelsesværdige detaljer, og er idealet at få netop dette lige op ad hovedstaden? Hvis det er tilfældet, så er Juni Alle 182 hjemmet for jer. Her er yderligere 10 m2 på 1.sal. Ny BBR afventes.

I entréen i stueetagen bemærker I med det samme kvaliteten, som er gennemgående for hele boligen. Køkkenet fremstår enormt moderne og charmerende, og her er masser af plads til at samles om madlavningen under de flotte spots i loftet og rundt om køkkenøen. I forlængelse af køkkenet ligger en af husets fremragende detaljer, nemlig spisestuen. Her strømmer lyset ind gennem de flotte ovenlysvinduer, og så er her direkte udgang til terrassen. Gennem den franske dobbeltdør bevæger I jer ind i den hyggelige stue med flot, speciallavet bogreol og endnu en udgang til terrassen. I stueetagen finder I desuden et stort værelse med flotte, indbyggede skabe, et toilet og en walk-in-garderobe. Fra spisestuen leder den smukke trappe jer op til hjemmets 1. sal, hvor der venter jer et fremragende rum, som I kan anvende efter behov, samt et nydeligt toilet. I boligens kælder bliver I mødt af et virkelig flot badeværelse med en smuk bruseniche med dobbelt brus, endnu et toilet, et vaskerum og to disponible rum.

Ejendommen er fra 1955, og det dejlige hus får selskab af lige så dejlige udearealer. I får nemlig fornøjelsen af en charmerende og privat have med mange hyggelige kroge, hvor I kan slå benene op og nyde øjeblikket og jeres hjem. Ejendommen byder på skønne terrasseområder, og så medfølger der et praktisk skur til opbevaring.

Boligen ligger i Søborg i det sydlige Gladsaxe, og her kan man i den grad sige, at I har alt lige uden for hoveddøren. Med kun ti kilometer ind til det inderste København, så kommer I naturligvis ikke til at mangle noget, og nødvendigheder og fornøjelser er lige til at tilgå. Det nærmeste supermarked ligger kun 300 meter fra adressen, mens nærmeste folkeskole kan nås på tre minutter og nærmeste børneinstitution på fem minutter. Hvis I mangler noget specifickt, eller hvis I blot trænger til at hygge jer med en shoppetur, så ligger det moderne BIG Shopping Center kun seks minutter fra bopælen, og her venter der diverse specialbutikker, spisesteder og biograf. På meget få minutter er I på enten Motorring 3 eller Hillerødmotorvejen, som hurtigt tager jer rundt, og så har I kun otte minutter til Herlev St. I er desuden heller ikke langt fra grønne områder som Furesø.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Juni Alle 182, 2860 Søborg
Pris:
5.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
161
Grund:
648
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1955
Ejerudgift pr. md.
3.619 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter