fbpx
Plantegning Zoom

SKØNT ENDERÆKKEHUS MED HEMS OG EGEN TERRASSE

Del bolig


I Risskov udbyder vi en andelsbolig med hems, der nu kan blive jeres nye hjem. Dette enderækkehus har egen terrasse, hvor I kan nyde eftermiddags- og aftensolen, og I bliver en del af et fredeligt kvarter med gode fællesarealer og parkeringsmuligheder.Stuen ligger i forbindelse med køkkenet, og loft til kip sikrer en let og åben fornemmelse i rummet, der bliver et samlingspunkt i hverdagen. I får masser af plads til både en spiseafdeling og et hyggeligt sofahjørne, hvor I kan slappe af efter en lang arbejdsdag, og en trappe fører op til en hems med et dejligt lysindfald. Køkkenet er holdt i et tidløst design med lyse fronter, og alle hårde hvidevarer er installeret – inklusiv en opvaskemaskine, så I ikke skal vaske op i hånden. Fra entreen kan I tilgå et stort badeværelse med separat bruseniche og vaskemaskine, og dertil består boligen af et værelse med skabsvæg.På terrassen vil der være god plads til både havemøblerne og blomsterkrukkerne, så I kan skabe et hyggeligt uderum, der bliver perfekt til en lun sommeraften. Der er opført et skur med gode opbevaringsmuligheder, og foran ejendommen finder I endnu et stort, flisebelagt område med bord og bænke, der ligger i forbindelse med en græsplæne. Denne kæde af rækkehuse er opført i 1992, og nærmijøet er således velholdt og charmerende, så I vil bo i behagelige omgivelser.


Fra ejendommen tager det blot fem minutter at gå til det nærmeste supermarked, så hverdagens indkøb nemt kan foretages, og den offentlige transport i form af bus finder I inden for 550 meter. Det er således nemt at komme ind til Aarhus midtby, hvor et væld af butikker, caféer og kulturelle tilbud venter jer. En mindre cykeltur kan tage jer til Bellevue Strandpark; her kan I koble fra i solskinnet på en varm sommerdag eller gå en dejlig tur langs vandet.En hyggelig andelsbolig, som vi glæder os til at introducere jer til – kontakt os gerne for en fremvisning.

Julsøvej 366, 8240 Risskov
Pris:
1.055.058 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
78
Grund:
5018
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1992
Købspris
1.055.058 kr.
Boligydelse pr. md.
4.206 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter