fbpx
Plantegning Zoom

INDBYDENDE OG LYSFYLDT VILLA MED LUKKET GÅRDMILJØ OG HAVE

Del bolig

Hjerteligt velkommen til et rigtigt dejligt hjem i Vejgård - et hjem for såvel børnefamilien som parret i alle livets faser. Nu byder vi på en fremvisning af Johannes Ewalds Vej 14: en pæn, lysfyldt og velholdt bolig. Dertil kommer nogle meget skønne rammer for udelivet med et lukket gårdmiljø og en skøn lille have til hygge med familien, eller til at udfolde de grønne fingre.
 
I ser på et hus fra 1961, og det står på en overskuelig grund med et lukket, sydvendt gårdmiljø til den ene side og et lille, grønt havestykke i den ene ende. Her kan I plante gulerødder, jordbær eller et hav af hjemmedyrkede jordskokker, mens den atriumslignende gård med mur og klatrende efeu kan indrettes med bænke, potter og en farverig parasol om sommeren - foruden det lille overdække, hvor grillen også kan findes ly. Tilstødende ligger bryggerset og et stort redskabsrum, hvor alle praktiske remedier kan få deres plads.
 
Indenfor mødes man af et lyst og præsentabelt førstehåndsindtryk. Entréen glider videre mod en gang med helt fornuftig skabsplads, og for enden har I husets badeværelse, som kommer med brus, udluftningsvindue og en rar rumfølelse. De gode fornemmelser følger med ind i det skønne leverum, hvor køkken, alrum og stue er fusioneret med en køkkenø i midten, og om sommeren kan terrassedøren selvfølgelig bare stå på vid gab. Boligen afsluttes af tre værelser, og hvor soveværelset er størst, byder de to andre på to store hemse - og et dejligt lys fra tagvinduerne. 
 
I kommer til at finde jer hjemligt til rette i et trygt villakvarter med gåafstand til skole og institution. Der er hverken langt til områdets legepladser eller fritidsliv, og i det hele taget er Vejgård et attraktivt sted at slå sig ned i for børnefamilien. Samtidig med roen og freden er der ikke andet end 3,5 kilometer til Aalborgs summende centrum - på cykel tager det et kvarter at nå den gamle bykerne og det dejlige byliv, mens turen kan klares på under ti minutter i bil. Afslutningsvis er der kun få minutters kørsel til det hurtige vejnet, hvilket vil tilgodese pendleren.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Johannes Ewalds Vej 14, 9000 Aalborg
Pris:
2.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
117
Grund:
342
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1961/1985
Ejerudgift pr. md.
1.926 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus