fbpx
Plantegning Zoom

FIREVÆRELSES LEJLIGHED MED TO ALTANER OG GOD BELIGGENHED

Del bolig

Kom med indenfor på en fremvisning af denne 93 kvadratmeter store lejlighed, der nu står klar til at byde sin nye ejer velkommen. Denne bolig er velegnet for både singler, børnefamilier samt kæreste- og vennepar, og den har tilmed en attraktiv beliggenhed tæt på alt det, man har brug for i hverdagen. Derudover er den også velegnet som pendlerlejlighed, da den ligger to min gang fra Banegården, samt også velegnet som delelejlighed for 3 studerende på grund af værelsernes placering. Lejligheden har gratis parkering i gården, reserveret til beboerne.


Lys og udsigt bliver en fast del af hverdagen. Planløsningen byder først og fremmest på en entré med indbygget skabsplads, og herfra er der videre afsæt til resten af hjemmet. De tre værelser er alle regulære og indretningsvenlige, hvilket giver et hav af anvendelsesmuligheder, og samtidig venter der en stor og hyggelig stue, hvorfra der er udgang til lejlighedens sydvestvendte altan. Boligen afrundes med et tidløst flisebadeværelse, et funktionelt køkken med alt i hårde hvidevarer samt endnu en altan, som kan tilgås fra det ene værelse.


Det er en klassisk 50’er-ejendom, og her får du adgang til attraktive fællesfaciliteter. Der er private kælderrum til lejlighederne, og der er ligeledes et selskabslokale, hvilket er et stort plus til større sociale sammenkomster. Og du kan ligeledes se frem til et hyggeligt gårdmiljø med plads til både aktiviteter og afslapning.


Med adresse på Jernbanegade 23 bosætter du dig på en adresse, der er central, selvom den også er en smule tilbagetrukket fra midtbyens leben - du får med andre ord det bedste fra begge verdener. Herfra er der kort afstand til volden, der strækker sig som et grønt fristed direkte til stranden. Det må siges at være guld værd i sommermånederne. Alligevel er der kort afstand til bymidten, som huser småforretninger, kædebutikker, restauranter, caféer og kulturelle tilbud, mens alle hverdagens fornødenheder lægger sig i gåafstand fra hoveddøren. Her går boligen og beliggenheden med andre ord hånd i hånd, og du skal ikke gå på kompromis med nogen af delene.


Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Jernbanegade 23, 2. tv., 7000 Fredericia
Pris:
1.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
93
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1950
Ejerudgift pr. md.
2.261 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter