fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

CHARMERENDE OG INDFLYTNINGSKLART RÆKKEHUS MIDT I ODENSE C

Del bolig

Hvis I drømmer om et byhus, der emmer af charme og er beliggende i hjertet af Odense, skal I spidse ører. For her på adressen kan vi byde velkommen til et flot og indflytningsklart rækkehus med egen have og terrasse, hvor I blot kan nyde den gode tilværelse. Velkommen hjem.

Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når I træder indenfor i denne bolig, for her venter jer et skønt rækkehus i to plan, der giver jer 124 lyse og velindrettede kvadratmeter. Den hyggelige indgang via en charmerende facade byder jer velkommen og lader jer træde ind i en lys og praktisk entré med spots i loftet og opbevaringsplads. Fortsætter I videre, har I et rummeligt og velekviperet køkken i flot stand med moderne elementer, der tilmed byder på et behageligt spiseområde og en udgang til haven. Ved siden af breder stuen sig, hvor I har et fint lysindfald og god plads til at indrette jer med et blødt sofamøblement.

Tager I trappen ovenpå vil I møde hele tre rummelige værelser samt en repos og hjemmets badeværelse i lys og klassisk stand med en separat bruseniche. Her er altså god plads til børnefamilien, men også til parret i alle aldre, der drømmer om at udfolde sig indretningsmæssigt.

Prikken over i’et er boligens udendørsareal, der giver jer en uforstyrret og solrig oase med både terrasse og en grøn og simpel have med let beplantning. Her kan mange sommerdage med rette nydes, mens inde og ude forenes i ét. Til rækkehuset hører desuden to skure, der kan bruges til alt fra redskabsrum, værksted eller hobbyrum.

I kommer til at bo lige midt I H.C. Andersens eventyrlige fødeby, hvor I kan nyde godt af de brostensbelagte gader med farverige facader, grøn beplantning og et væld af hyggelige forretninger og velrenommerede spisesteder. Lige rundt om hjørnet har I Vesterbro, der giver jer flere velassorterede indkøbsmuligheder og fortsætter I bare et par hundrede meter står I midt I det hyggelige centrum, der giver jer et rigt og storblomstrende by- og kulturmiljø. For rolige landskaber skal I bare 750 meter, før I møder det grønne åndehul, Munke Mose, der er oplagt til gå- og løbeture samt solskinsdage i græsset. I kommer også til at bo blot 200 meter fra Odenses nye letbane, og vil derfra hurtigt kunne komme rundt i hele byen.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Jens Benzons Gade 41, 5000 Odense C
Pris:
4.485.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
124
Grund:
205
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1882
Ejerudgift pr. md.
1.749 kr.

Karen Friis

Ledende Ejendomsmægler kf@brikk.dk +45 21776757

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter