fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG INDBYDENDE VILLA MED FLOT HAVE OG GOD BELIGGENHED

Del bolig

Det er en fornøjelse at byde velkommen indenfor i denne lyse og indflytningsklare bolig, der fremstår flot og familievenlig i et grønt villakvarter. Boligen omkranses af en velbeplantet have og en solrig terrasse at nyde tilværelsen ved. Boligen har endvidere et flot energimærke C, og bliver varmet op med billig fjernvarme fra Fredericia Fjernvarme med ny varmevekslerinstallation fra 2019.


Indenfor venter jer et indbydende hjem fra 1986, der breder sig over 143 kvadratmeter og som giver jer en særdeles fornuftig planløsning, der egner sig godt til børnefamilien. Villaen byder nemlig på hele fire, regulære værelser, der giver jer et fint lysindfald og god skabsplads i alle rum. Dertil kommer en praktisk entré, et funktionelt bryggers med vaskefaciliteter samt to rummelige badeværelser i velholdt stand med både vaskemøbel og separat bruseniche.

Fortsætter I videre i boligen vil I møde villaens køkken-alrum, der forener køkken og spiseområde i ét. Køkkenet er særligt pænt og velpasset i en klassisk, tidløs tone med god skabs- og bordplads til hele familien. Her venter jer også en solrig udgang mod haven, hvorfor udearealerne i sommermånederne vil blive en naturlig forlængelse af boligen.

Fra alrummet træder I ind i hjemmets rummelige og behagelige stue, der hele vejen rundt rummer et smukt lysindfald og en grøn udsigt til haven, som I ligeledes har udgang til.

Udenfor kan I nyde den grønne have med fin beplantning og en plæne, der er nem og overskuelig at holde. Træer, buske og havens hæk sørger for hygge og privatliv, mens de lune dage kan nydes på terrasserne, der også tæller et overdækket terrassemiljø. Boligen byder desuden på en stor garage med ny fjernbetjent port fra 2022, og et værksted.


Også nærområdet er værd at fremhæve, for her får I et virkelig skønt kvarter, der giver jer mange muligheder i hverdagen og alle fornødenheder inden for kort rækkevidde. Fra Villaen er der 200 meter til Katrinebjergskolen, og nærmeste indkøbsmulighed findes indenfor 750 meter, imens daginstitutioner og legepladser også ligger i området. Derudover er der kun 600 meter til Lillebælt, og så er der under en kilometer til en hyggelig og naturskøn familiestrand. Også grønne områder har I indenfor en gå- eller cykeltur og til Fredericias centrum har I blot et par kilometer, hvor I tilmed finder stationen, der let fører jer vidt omkring. Alt i alt en attraktiv og mulighedsrig placering.


Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Indre Ringvej 220, 7000 Fredericia
Pris:
2.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
143
Grund:
650
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1986
Ejerudgift pr. md.
2.321 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter