fbpx
Plantegning Zoom

RUMMELIG ETVÆRELSES I PÅ GOD ADRESSE OG MED STOR VESTALTAN

Del bolig

I Charlottenlund nord for København kunne man være fristet til at tro, at det primært er dyre strandvejsvillaer, der finder vej til boligmarkedet. Men på Hyldegårdsvej er vi i en helt anden boldgade, når denne etværelses lejlighed nu udbydes til salg, hvor der er god plads til singlen eller den studerendes hverdag.

Den lyse lejlighed byder indenfor godt oppe i højden, hvorfor der er et rigtig godt lysindfald gennem de store vinduespartier. Rumfordelingen er lige til at gå til, for først tager en fordelingsentré imod, hvorefter der er fri passage til enten badet, køkkenet eller den rummelige opholdsstue, som i øvrigt munder videre ud i en vestvendt altan, med god mulighed for at nyde aftensolen mens du spiser middag. Lejligheden er tidløst indrettet med pæn, lyse gulve i stuen, mens badeværelset har fliser på gulvet og omkring brusenichen, og køkkenet har enkle moduler og bordplader i træ.

Med lejlighedens indretning er mulighederne mange. Opholdsarealet kan nemlig tage form som både spise- og sofastue samt sove- og arbejdsværelse, hvor den lille krog bagest i rummet snildt kan udnyttes som rummets helt store fordel. Altanen er lejlighedens måske største bonus, for her får du lidt ekstra plads til hyggestunder og læsekroge, mens du har et fint, grønt kig og et relativt ugeneret helle væk fra byen.

Murstensejendommen fra 1959 præsenterer sig med svalegange, indbyggede altaner og store vinduespartier. For beboere er der gode parkeringsmuligheder, ligesom der selvfølgelig også er grønne fællesområder til solbadning eller picnics i vante omgivelser. Boligen er godt isoleret, så det er sjældent nødvendigt at skrue op for varmen i de kolde måneder. 

Hyldegårdsvej forgrener sig ud fra Ordrupvej med denne ejendom på en attraktiv hjørneplacering tæt på byens butikker, spisesteder og indkøbsmuligheder. Alt dette har du altså inden for et par minutters gang, ligesom du også har busstoppesteder, grønne åndehuller og S-toget i dit nye nabolag. Du kan cykle til Charlottenlund Slot, Strandparken, Skovshoved Havn eller Dyrehaven på ingen tid, og skal du ind til centrum af København, tager det ikke mere end en køretur på 20 minutter.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Hyldegårdsvej 12, 2. 2., 2920 Charlottenlund
Pris:
1.850.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
52
Værelser:
1
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1959
Ejerudgift pr. md.
2.269 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter