fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

EKSKLUSIV OG SÆRDELES RUMMELIG VILLA MED ET FANTASTISK UDEMILJØ

Del bolig

På Husebyvej 8 venter en villa, hvis smukke æstetik og eksklusive udtryk giver villaen status af at være noget helt for sig selv. Med hele 342 kvadratmeters unik indretning, mange terrasser og et stort haveareal får I et på alle måder kompromisløst hjem. Dette forenes med en beliggenhed, der leverer både skøn natur og et hyggeligt landsbymiljø med nem adgang til hverdagens fornødenheder. Se video af boligen her.

Liebhavervillaen dateres tilbage til 1887, men er efter en gennemrenovering fra 2020-2022 næsten ikke til at kende: Dette er et hjem, hvor lækre materialer og luksuriøse detaljer er implementeret fra ende til anden, og hvor intet er overladt til tilfældighederne. Stueetagen folder sig ud på to afdelinger, der forbindes af gangarealer. Den ene afdeling rummer et lækkert badeværelse foruden køkkenalrum med brændeovn og står i åben sammenhæng med stuen, hvilket skaber et kæmpe, åbent opholdsrum. De smukke rammer tages til nye højder med de charmerende, fritlagte bjælker og de elegante vægpaneler, som understreger den eksklusive og unikke stil, der præger hjemmet - selvfølgelig med et sublimt lysindfald. Den anden afdeling gemmer på et stort og mulighedsrigt multirum med loft til kip samt endnu et badeværelse og et kontor. I kommer yderligere til at kunne brede jer ud på to førstesale, som byder på henholdsvis et disponibelt rum samt alskens indretningsmuligheder, idet I får hele fire gode værelser samt et tredje badeværelse og en ekstra stue.

Ejendommen placerer sig som en lille oase let hengemt bag smuk, grøn beplantning til alle sider. Al træbeklædning er det robuste ThermoWood, som både er miljørigtigt og vedligeholdelsesfrit. Villaen omgives af 450 kvadratmeters terrasseareal, således at I kan få det fulde udbytte af de varme soltimer. Med til ejendommen hører desuden et stort græsareal.

I er landet i Esbønderup, en lille landsby, hvor naturen er i højsædet. Byen ligger lige i toppen af Danmarks største skov, Gribskov, hvor I kan tage på udflugt med hund og børn. Generelt er Nordsjælland kendt for sine billedskønne naturvidder med både Esrum Sø og kyststrækningen mod nord. Mens der er børnehave, buslinjer, Rema 1000 og skole i Esbønderup, stopper Grisen i nabobyen, mens flere hovedveje løber i området, så I hurtigt kommer til Græsted, Helsinge, Hillerød og Helsingør - for ikke at glemme centrum af København, også kan nås på små tre kvarter i bil.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Husebyvej 8, 3230 Græsted
Pris:
13.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
342
Grund:
1489
Værelser:
7
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1887
Ejerudgift pr. md.
2.236 kr.

Kasper Thordahl

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist kasper@brikk.dk +45 26189695

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter