fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIGT OG VELPLACERET FRISTED

Del bolig

Hyggelige stunder og rolige omgivelser er i højsædet her på Hovborgvej 30P, hvor det her charmerende fritidshus nu udbydes til salg. Sæt kursen mod adressen og lad jer forelske i denne hyggelige ejendom, som nu står klar til at byde sine nye ejere velkommen.

Fritidshuset ligger som en af de sidste ejendomme på Hovborgvej, der udgør et lukket vænge, hvor det kun er jer og naboerne, der færdes. I befinder jer nærmere bestemt i Holme Å Hytteby, og som navnet måske allerede har afsløret, ligger det her lille område lige ned til åen, hvor der er gode muligheder for lystfiskeri. Tæt på huset ligger den fælles fiskerenseplads, og der er tilmed brugsret til et hyggeligt fælleshus.

Dette hus er omgivet af en indhegnet have, hvor de lune solskinsdage kan tilbringes i hyggelige rammer - græsarealet giver plads til, at både store og små familiemedlemmer kan udfolde sig med diverse aktiviteter, og den overdækkede terrasse er perfekt, når der skal slappes af; den vender naturligvis perfekt mod syd, så den får mest muligt ud af solens gang henover himlen. Hoveddøren byder indenfor til 35 veludnyttede kvadratmeter, hvor der er plads til samvær og hygge. Planløsningen fordeler sig over et hyggeligt opholdsrum med køkken, spisestue og dagligstue i ét, og dertil kommer et badeværelse, et soveværelse samt en hems.

Huset ligger som tidligere nævnt hyggeligt og roligt med kort gåafstand til åen og den hyggelige natur omkring - området byder samtidig på en masse aktiviteter. I kan også udforske naturområdet omkring lystslottet Baldersbæk, tage på dagsudflugt til Givskud Zoo eller køre mod Billund, hvor I bl.a. har lufthavnen, Legoland, Lego House og Lalandia, mens større handelsbyer såsom Grindsted, Varde og Esbjerg alle ligger indenfor 30 minutters kørsel.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Hovborgvej 30P, 7200 Grindsted
Pris:
448.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
35
Grund:
0
Værelser:
1
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2004
Ejerudgift pr. md.
653 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter