fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLART RÆKKEHUS I KYSTNÆRE GUNDSØMAGLE

Del bolig

I hyggelige Gundsømagle nær Roskilde finder du dette velholdte rækkehus, som er helt oplagt for familien, der ønsker sig børnevenlige rammer, et godt lokalmiljø og naturrige omgivelser. Her kan du se frem til en bekvem hverdag med bl.a. skole, dagtilbud, indkøb og busforbindelser inden for gåafstand. Med denne bopæl indbyder havet og naturen til mange udflugter og spadsereture, mens otte minutters kørsel kan bringe dig til Jyllinge Lystbådehavn eller Jyllinge Centret, hvor alle indkøbene kan klares. Trænger du og familien til cafébesøg og spiseoplevelser, kan Roskildes fine bymidte nås med 18 minutters bilkørsel, ligesom Boserup Skov og Veddelev Strand er oplagte udflugtsmål. Og for pendleren er her omtrent 35 minutters kørsel til Indre København.

På Holmevænget 18 bosætter du dig i et veletableret kvarter, hvor et velholdt gulstenshus med tegltag og hvidmalede vinduespartier byder velkommen hjem. Her venter en have, hvor buske sikrer afskærmning, så I uforstyrret kan nyde fritidslivets glæder, ligesom du kan glæde jer til at indtage det store og solbeskinnede terrasseareal, som strækker sig om hele huset og indbyder til lange, lyse dage på matriklen. Og med to overdækkede terrasser inviteres her også til udendørstid på stemningsfulde efterårsdage, hvor regnen trommer på taget. På grunden er desuden opført et udhus og et haveskur, ligesom en hyggelig udestue er beliggende i forlængelse af stuen.

Inden døre byder villaen på 95 veldisponerede kvadratmeter, og med sine tre værelser og sit store stueareal, er boligen et oplagt valg for den pladstrængende familie. Her leder en indbydende entré til boligens lyse flisebadeværelse, som fremtræder i moderne stil med bl.a. ovenlys, udluftningsvindue og god skabsplads. Dertil kommer tre lyse værelser, for slet ikke at nævne boligens hjerterum; nemlig det store stueareal med lysindfald, tilgang til havestuen samt opholdsrum og spisestue i åben forbindelse. I forlængelse af spisestuen findes også et velindrettet køkken med loftlys og integrerede hårde hvidevarer, og til sidst rummer boligen et godt bryggers med vaskefaciliteter, praktisk flisegulv og egen indgang.

Med denne bopæl kan du og familien se frem til en funktionel og indretningsvenlig bolig i fine rammer nær hav, skov og alle hverdagens fornødenheder.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Holmevænget 18, 4000 Roskilde
Pris:
2.645.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
95
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1986
Ejerudgift pr. md.
2.484 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 53709904

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter