fbpx
Holmegårdsvej 40, 2920 Charlottenlund
12.950.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
236
Grund
1331
Værelser/rum
7
energimærke
F
bygget/ombygget
1921
Holmegårdsvej 40, 2920 Charlottenlund
DEL:

HERSKABELIG OG SMUK FAMILIE BOLIG MED PRAGTFULD HAVE

Flot og attraktiv villa på hele 236 m2 og 131 m2 underetage med central og fredelig beliggenhed i Charlottenlund.

Centralt beliggende i Charlottenlund udbydes denne flotte herskabelige bolig. Der er bump på Holmegårdsvej hvilket begrænser trafikken. Kun få minutters gang til Ordrup Station, Indkøbsmuligheder på Ordrupvej,  Sct. Joseph Søstrenes Skole, Skovshoved Skole, gymnasier og selvfølgelig Øresund, Skovshoved Havn og Dyrehaven.

Ejendommen fremstår i flot stand og byder på hele 367 etagekvadratmeter fordelt på 3 etager. Via ejendommens vindfang træder du indenfor i en stor hall der giver adgang til flere af husets rum samt baghaven. Mod forhaven ligger 3 smukke stuer en-suite, der med sine brede vestvendte vinduespartier, gør stuen lys og indbydende. Fra den bageste stue er der udgang til hævet terrasse med trin ned til forhaven hvor der er endnu en terrasse og masser af have. I midten af stue etagen ligger husets samlings punkt, det store køkken fra Funktion med mulighed for spiseplads. Fra køkkenet er der adgang til bryggers/viktualierum og trappe til underetagen. Alle rum er højloftede med flotte originale detaljer.

Smuk trappe fører dig til 1. salen som indeholder: Fordelingsgang med udgang til altan. 4 store soveværelser og 2 badeværelser. Det ene badeværelse med brus og det andet med badekar. Værelserne er lyse og højloftede.

Underetagen, som ikke er godkendt til beboelse indeholder: 5 store anvendelige disponible rum samt badeværelse. Underetagen er tør og i god stand med klinker, naturligt lys og god loftshøjde.

Ejendommen har pragtfuld for- og baghave med flere terasser, sol hele dagen og masser af plads.

Til ejendommen er der indkørsel med plads til 2-3 biler. Derudover garage på 20 m2 med opbevaringsplads.
Sagsnr. 192SK-001013
Kontantpris 12.950.000 kr.
Udbetaling 650.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 12.267 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
49.083 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
43.244 kr.
Soveværelser 4
Badeværelser 2
Sebastian Kirchhoff
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra kr 9,995. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!