fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR 3 VÆRELSES NEW YORKER-LEJLIGHED MED 2 ALTANER NÆR STRAND OG BY

Del bolig

SOLGT!

Tag med til den rolige del af Holmbladsgade, hvor I får det bedste fra bylivet og naturen. Holmbladsgade er en af Amagers mest stemningsfyldte gader, hvor I kan opleve lokale gallerier, livsstils butikker og unikke guldsmede, der ligger side om side med økologiske kaffebarer og velassorterede dagligvarebutikker. Bagved gaden løber Prags Boulevards grønne aner, hvor familiens firbenede medlem kan luftes. Også Kløvermarken store græs arealer ligger en kort gåtur herfra, og hvis I træder i cykelpedalerne i et par minutter, så breder Amager Strandpark sig med de bedste badefaciliteter og sjove vandsportsaktiviteter, der sikrer jer en sommer med feriefornemmelser. I samme omfang ligger metroen og flere buslinjer, og I er ikke mere end en smuttur på cykel fra indre by. I disse skønne omgivelser ligger lejligheden velplaceret placeret på 3. sal hvilket også sørger for et fantastisk lysindfald i en flot ny renoveret ejendom, som har udsigt over nabolaget og de grønne områder. Boligens 85 m2 byder på en symfoni af moderne komfort og tidløs æstetik - en lejlighed for den kræsne og kompromisløse køber.

Planløsningen indeholder to soveværelser, hvoraf det ene har eget integreret walk-in closet og hems. I hjertet af boligen ligger stuen og køkken-alrummet i åben forbindelse til hinanden med over 3.15 m loftshøjde hvilket udgør et skønt samlingspunkt og en formidabel rum følelse. Køkkenet fra køkkensnedkeren står elegant med hvide grebsfrie elementer, der diskret skjuler de hårde hvidevarer, imens den lækre kogeø med corian bordplade samler hele rummet. De store vinduespartier fylder lokalet med dagslys og åbner op for to vestvendte altaner, der skaber en behagelig forbindelse mellem inde- og udelivet. Der er sol det meste af dagen på altanerne og flot udsigt.Lejligheden afsluttes med et disponibelt rum i entreen og et topmoderne badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle samt gulvarme. Hele lejligheden har massive egetræsplanker. Der er mulighed for parkering på ejendommens fælles område.

Velkommen.


Holmbladsgade 111B, 3., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
85
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1922
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus