fbpx
  • Lokal mægler
  • A-Z service
  • Gratis vurdering
  • 4.9/5 På
Holmbladsgade 111B, 3 mf 2300 København S
0 kr
TYPE
Ejerlejlighed
Boligareal
85
Grund
0
Værelser/rum
3
energimærke
D
bygget/ombygget
1922
Holmbladsgade 111B, 3 mf 2300 København S
DEL:
SOLGT! Tag med til den rolige del af Holmbladsgade, hvor I får det bedste fra bylivet og naturen. Holmbladsgade er en af Amagers mest stemningsfyldte gader, hvor I kan opleve lokale gallerier, livsstils butikker og unikke guldsmede, der ligger side om side med økologiske kaffebarer og velassorterede dagligvarebutikker. Bagved gaden løber Prags Boulevards grønne aner, hvor familiens firbenede medlem kan luftes. Også Kløvermarken store græs arealer ligger en kort gåtur herfra, og hvis I træder i cykelpedalerne i et par minutter, så breder Amager Strandpark sig med de bedste badefaciliteter og sjove vandsportsaktiviteter, der sikrer jer en sommer med feriefornemmelser. I samme omfang ligger metroen og flere buslinjer, og I er ikke mere end en smuttur på cykel fra indre by. I disse skønne omgivelser ligger lejligheden velplaceret placeret på 3. sal hvilket også sørger for et fantastisk lysindfald i en flot ny renoveret ejendom, som har udsigt over nabolaget og de grønne områder. Boligens 85 m2 byder på en symfoni af moderne komfort og tidløs æstetik - en lejlighed for den kræsne og kompromisløse køber. Planløsningen indeholder to soveværelser, hvoraf det ene har eget integreret walk-in closet og hems. I hjertet af boligen ligger stuen og køkken-alrummet i åben forbindelse til hinanden med over 3.15 m loftshøjde hvilket udgør et skønt samlingspunkt og en formidabel rum følelse. Køkkenet fra køkkensnedkeren står elegant med hvide grebsfrie elementer, der diskret skjuler de hårde hvidevarer, imens den lækre kogeø med corian bordplade samler hele rummet. De store vinduespartier fylder lokalet med dagslys og åbner op for to vestvendte altaner, der skaber en behagelig forbindelse mellem inde- og udelivet. Der er sol det meste af dagen på altanerne og flot udsigt.Lejligheden afsluttes med et disponibelt rum i entreen og et topmoderne badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle samt gulvarme. Hele lejligheden har massive egetræsplanker. Der er mulighed for parkering på ejendommens fælles område. Velkommen.  


Sagsnr. 192SK-001012
Kontantpris 0 kr.
Udbetaling 0 kr.
Ejerudgift pr. md. 0 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Badeværelser 1
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Vi er til rådighed mandag-fredag: 08:00-17:00 og lørdag-søndag: 10:00-15:00.
Du kan ringe til os på 7199 9891.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!