fbpx
Plantegning Zoom

NY PRIS - KOM TIL ÅBENT HUS & FÅ 50.000KR I RABAT - Villa med god plads og med pool i haven, beliggende på stille villavej.

Del bolig


Nu kan I overtage nøglerne til denne villa, der passer perfekt til den lille familie. Udover selve boligen kan I se frem til en dejligt udeområde, der tæller en stor terrasse med pool og en smuk, grøn have.
 
I træder ind i en villa på 140 m² indrettet med en rummelig stue, et køkken, et badeværelse og tre værelser. Den store stue har god plads til at indrette et sofaområde samt en spiseplads. Køkkenet er indrettet i et stilrent design med de lyse skabsfronter, der står i en flot kontrast til den mørke bordplade. Det rummelige badeværelse har et moderne møbel samt vaskemaskine og tørretumbler. Til slut kommer de tre værelser, der alle er indrettet med brede vinduer, der sørger for et behageligt lysindfald.
 
Selve ejendommen er fra 1977 og er opført i lyse mursten, der giver et klassisk udtryk. Som et plus til hjemmet får I et hyggeligt udeområde, hvor er der er god plads til at indrette sig med havemøbler. Her er der oven i købet etableret en pool, der vil glæde hele familien på de varme sommerdage. Derudover får I en stor, grøn have, der har fine buske og træer. Som prikken over i’et får I også en udestue, der giver jer et ekstra opholdsrum midt mellem inde og udelivet.
 
Huset ligger trygt og godt for enden af en lukket vej. På denne adresse befinder I jer i et roligt villakvarter omringet af grønne områder. Her har I det nærmeste supermarked knap ti minutter væk på gåben og forskellige grønne parker i nærområdet. Oplev den hyggelige stemning i den smukke Gisselfeld Park, der ligger under 10 kilometer væk, og som er helt eventyrlig at gå en tur i. Her står Gisselfeld Kloster og pryder den flotte natur. Som et plus til børnefamilien har I skole og daginstitution i gåafstand samt legeplads til de mindste. Ti minutters kørsel væk ligger også Haslevs centrum, der byder på både restauranter og butiksliv.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Højtoften 12, Dalby, 4690 Haslev
Pris:
1.750.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
140
Grund:
1190
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1977
Ejerudgift pr. md.
1.899 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus