fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Velkommen indenfor på Højtoftegade 14, 3. mf., hvor 72 veldisponerede kvm. nu står til salg og kan blive starten på jeres næste boligkapitel. Mulighed for hurtig overtagelse. 

Fra entréen med fine opbevaringsmuligheder kan I tilgå henholdsvis stuearealet og flisebadeværelset med vaskesøjle og separat badeafsnit. Inde i det fælles opholdsrum får I et skønt lysindfald og god plads til at etablere hyggelige afdelinger med både afslapningshjørner, reolsystem og spisebordsområde. Som en dejlig fortsættelse af de indendørs m2 kan I herindefra tilgå den overdækkede, vestvendte altan med god plads til både møblement og grill. Fra dette skønne, private spot får I intet mindre end et fantastisk kig ud til Randers’ hustage og blå himmel. Sidst men ikke mindst har I et rummeligt soveværelse med højskabe til organisering af garderoben. Hjemmet henvender sig både til parret, eller køberen, som ønsker at have soveværelse og stue adskilt.

Ejendommen er opført i 1973, og til komplekset hører der et stort, grønt gårdmiljø, der prydes af frodig beplantning og velplejede græsarealer. Foran bygningen har I desuden fin mulighed for at parkere cyklen.

Jeres dagligdag kommer til at forekomme i centrale rammer, hvor I hurtigt kan gå ned af Århusvej og ende i midtbyen, som I kun behøver at følge i en kilometers penge, før I befinder jer i hjertet af Randers C. Skal der købes ind til dagligdagen eller lidt ekstra i weekenden, så har I frit valg på alle hylder i Rema 1000, Meny eller Fakta, der alle ligger indenfor en radius af 1 kilometer. Vil I ud af byen og være i et med naturen, så er der mange skønne naturområder i Randers omegn - heriblandt Gudenåen, der løber gennem Randers, eller skovområderne ved Fladbro og Fussing Sø. Nabolaget nyder også godt af offentlig transport med rutebilen tæt på hoveddøren og Randers St., som kun ligger 2,5 kilometer fra matriklen.

Kontakt os meget gerne for en fremvisning, så vi kan tale nærmere omkring, hvilke muligheder, denne lejlighed giver!


Højtoftegade 14, 3., 8940 Randers SV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
72
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus