fbpx

Åbent Hus med tilmelding. Ring på 71999891 for at tilmelde dig.

12:00-14:00 søndag 14 august
Plantegning Zoom

ATTRAKTIV BELIGGENHED TÆT PÅ SKOV OG VAND - MULIGHED FOR FLEXBOLIG!

Del bolig

OBS: Der er mulighed for evt. flexboligstatus - huset forbliver som helårs, men med flexstatus som en dispensation for bopælspligten.

Mellem Rønne og Halse ligger det naturskønne område, Sorthat-Muleby, som bliver byen, der sætter rammerne for jeres fremtidige færden. Lad boligjagten tage jer med til Højegårdsvej 4, hvis I er på jagt efter en gedigen hulmursisoleret etplansvilla med ugeneret have i trygge og fredelige omgivelser en kort cykeltur fra det pulserende byliv. Denne velindrettede etplansvilla blev opført i 1961, og huset ligger på en stille vej nær alle de daglige gøremål – tilmed udsigt til skov og omkring 500 meter ned til Sorthat Odde strand. Kan man bede om mere?

Når I ankommer til denne naturrige beliggenhed nær skov, strand og søer, bliver I præsenteret for en 508 kvadratmeter matrikel med tilhørende carport. Herfra kan I tilgå villaen fra bagdøren, der åbner ind til det funktionelle bryggers med vaske- og tørrefaciliteter. I forbindelse heraf findes disponibelt rum samt et viktualierum. Hjemmet har også en hovedindgang, hvor entréen står klar til at byde jer indenfor. I forbindelse med entréen ligger badeværelset fra 2020 med gulvarme, separat bruseniche, toilet og udluftningsvindue, der sikrer et godt indeklima.

Bevæger I jer længere indenfor i villaen, får I glæde af fire gode værelser, med gode anvendelsesmuligheder. Det tidsløse køkken, delvist moderniseret i 2020, indbyder til hyggelige timer med madlavning - der er tilmed god opbevarings- og arbejdsplads, hvilket den moderne familie vil værdsætte. Slutteligt nås det kombinerede opholdsrum bestående af alrum og stue i ét, alt mens solens stråler strømmer ind fra de store vinduespartier. Som et ekstra plus er der en charmerende pejseindsats i stuen, som bidrager til den hyggelig atmosfære, der allerede hersker i hjemmet. Fra stuen er der direkte udgang til den dejlige terrasse. Der er indlagt fibernet - tilmed er hele ejendommes kloaknet fornyet i 2020.

Vender I blikket mod de omkringliggende omgivelser må skov, idyl, strand og søerne (smaragdsøen, safirsøen og pyritsøen) være omdrejningspunkterne for jeres nye tilværelse. Sorthat er nemlig stedet hvor naturen ligger lige udenfor døren, kan lade jeres batterier op. Desuden er der blot få minutters gang til busstoppestedet, således I nemt og bekvemt kommer rundt, og I kan desuden køre til Rønne på under ti minutter, hvor I finder alt fra det brostensbelagte torv med hyggelige spisesteder, gymnasium og biograf til Musikhuzet med diverse koncerter, svømmehal og Snellemark Centret med flere tøjbutikker. Slutteligt er det værd at slå et slag for Nyker med daginstitution samt friskole, og tager I turen til Hasle, kan I nyde havnebadet eller handle ind til ugens madplan.

Afslag gives ved lang overtagelse.

Højegårdsvej 4, 3700 Rønne
Pris:
1.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
135
Grund:
508
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1961
Ejerudgift pr. md.
1.496 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter