fbpx
Plantegning Zoom

VELUDNYTTET VILLA MED SKØNNE UDEAREALER SAMT FORTRYLLENDE UDSIGT

Del bolig

Denne villa råder over 128 etagemeter, står med en sublim udsigt over natur og er velegnet til et bredt købersegment – det gælder fx unge førstegangskøbere, små familier eller parret, der har solgt den store etagevilla og nu drømmer om en mere simpel tilværelse.

I skal sætte kursen mod Højbjergvej 40, og her præsenteres I for en klassisk, gedigen murstensvilla opført i 1979. Her får I 128 kvadratmeter fordelt over en over- og underetage, og dertil kommer selvfølgelig en skøn grund, som sikrer jer et godt udeliv. Grunden er delt i to niveauer, og her finder I alt fra carport og indkørsel til solterrasser og en stor græsplæne til leg og aktiviteter. Balkonen, som ligger i forlængelse af opholdsrummet er særligt værd at fremhæve; den vender nemlig mod morgen- og formiddagssolen i øst, og den er beriget med en fuldstændig fortryllende udsigt, som I aldrig vil blive trætte af.

Hoveddøren byder indenfor i overetagen, som ligger plan med gadeniveau til den ene side, mens den kuperede grund sætter underetagen i niveau med haven til den anden side, hvorfor overetagen føles mere som en førstesal. Her venter der en entré, et pænt badeværelse samt det voluminøse opholdsrum, der fungerer som hele hjemmets omdrejningspunkt – her glider spisestuen og dagligstuen nemlig sammen i ét (med udgang til balkonen), og i åben forbindelse står det stilrene køkken, som sikrer gode rammer om madlavningen. Underetagen afrunder boligen med tre gode og indretningsvenlige værelser samt endnu et pænt badeværelse.

Beliggenheden er uden tvivl prikken over i’et – I kommer til at bo i et roligt og trygt kvarter lige ud til naturen, som indbyder til lange gåture. I Seest har I alt, hvad I behøver; her er gode indkøbsmuligheder, specialforretninger og spisesteder, og børnefamilien kan se frem til skole, daginstitutioner og sportsfaciliteter. Der er nem og hurtig adgang til motorvejen, og der er heller ikke andet end 3 kilometer ind til Kolding.


Højbjergvej 40, 6000 Kolding
Pris:
1.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
96
Grund:
652
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1979
Ejerudgift pr. md.
2.178 kr.

Javid Hossaini

Salgs- og Vurderingsspecialist jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter