fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

LYST SOMMERHUS I GÅAFSTAND TIL DRÅBY STRAND

Del bolig

Der er dømt vaskeægte sommerhusidyl på Hjuldampervej 3. Her ligger et lyst, nyistandsat, indflytningsparat, og velindrettet fritidshus med et skønt terrassemiljø, en nem have og en god beliggenhed tæt på stranden, og det kan nu alt sammen blive jeres. Så er I på udkig efter et fristed, der tjekker alle punkter på ønskelisten af, er det altså nu, I skal slå til.

Huset placerer sig i et veletableret sommerhusområde på Djursland, hvor storslåede naturoplevelser og hyggelige dagsture for hele familien venter i hobetal. Nærområdet er præget af marker, skov, søer og fredede naturområder, og kun 20 minutters kørsel fra adressen finder I Mols Bjerge, der er et af Danmarks mest populære vandreområder. Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Skandinavisk Dyrepark og Fregatten Jylland er bare nogle af de oplevelser, der også venter på den udbudsrige halvø, hvorfor vi godt tør love, at feriestunderne ikke bliver kedelige her. Prikken over i'et er dog uden tvivl den korte gåafstand til Dråby Strand, hvor en bred græsplæne, hvidt sand, klart vand og en kiosk med kolde forfriskninger danner ideelle rammer om sommerdagene. Slutteligt befinder I jer blot fem kilometer fra Ebeltoft, hvor indkøbsmuligheder, andre praktiske foranstaltninger samt et hyggeligt by- og havneliv kan lokaliseres.

Selve huset fremstår flot og velholdt på en grund, der hovedsageligt består af græsplæne. I får god plads til udeliv; ungerne kan spille bold og lege vandkamp i haven, mens de voksne kan finde sig tilrette i solen på den sydvendte terrasse, hvor der er overdække og glasruder, der skærmer mod vind og vejr. Terrassemiljøet folder sig ydermere både ud på husets sydlige og nordlige side, så I vil kunne slå jer ned i såvel sol som skygge igennem det meste af dagen.

Inden døre danner en stor stue med brændeovn samt et pænt og funktionelt køkken i åben forbindelse grundlag for samværet. Hertil kommer to regulære værelser, hvortil der også er etableret et anneks på grunden. Slutteligt skal I selvfølgelig heller ikke snydes for et velfungerende brusebadeværelse. Indretningen er både lys og mild, så I får et stilrent og hyggeligt udgangspunkt, mens der gennemgående er gode faciliteter såsom opvaskemaskine, vaskemaskine og værksted.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Hjuldampervej 3, 8400 Ebeltoft
Pris:
1.875.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
72
Grund:
1226
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1968/1997
Ejerudgift pr. md.
1.900 kr.

Jonas Duus Nicolajsen

Salgsspecialist jonas@brikk.dk +45 30142076

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus