fbpx
Plantegning Zoom

SKØN ETPLANSVILLA MED FANTASTISK UDSIGT OVER NATUROMRÅDE MED KALUNDBORG FJORD I BAGGRUNDEN

Del bolig

  En naturskøn beliggenhed med en tilsvarende pragtfuld udsigt er lige præcis det, der venter jer på Hjorthøj 19. Alt sammen med klassisk 60’er-stemning i en veludført 180 kvadratmeter stor etplansvilla. Kig til natur og vand bliver så let som ingenting til hverdag - og det er et vue, I næppe kan blive trætte af. Og denne sublime udsigt er fint indtænkt i hjemmet, hvor en vinklet stue tilbyder jer brede vinduespartier at se ud af - både fra vest og fra øst, så opholdsrummet er illumineret fra morgen til aften, og der er meget at glæde sig til med solen, der forsvinder bag en glitrende horisont på daglig basis. Fra en velindrettet stue med pejs og godt lys flyder vi videre til et køkken ved siden af, tre gode, ligeså lyse værelser, et bryggers, et stort badeværelse og et gæstetoilet. Dette er et hjem, der fungerer allerede som det står, og således er det blot jeres præg, der skal gøre det til jeres hjem de næste mange år. I får en 1060 kvadratmeter stor grund at boltre jer på, og udtrykket fra start er grønt, smukt og frodigt. En stor birk tager imod jer fra indkørsel til garage, og ellers er der fri leg på brede græsarealer, blomstrende træer og buske, som I kan nyde fra husets tilstødende terrasser. I er beliggende i Nyrup i Kalundborg: et familievenligt område, der giver jer trygge og grønne omgivelser at bevæge jer rundt i. I har ikke mere end 1,4 kilometer til Nyrupskolen, hvor I også finder daginstitutioner til de mindre samt gode legepladser og sportsarealer på skolens områder. Er det de hyggelige ture langs stranden, der kalder, er vandet bare en kort cykel- eller gåtur fra jer. Og søger I endnu større naturoplevelser, byder Røsnæsspidsen på mange afstressende gåture, mens det nyere etablerede vinterbadested med sauna skal opleves ved Røsnæs Havn. Vender I blikket mod Kalundborgs indre, finder I alle hverdagens fornødenheder og spændende butikker i gågaden: Og så kan I igen glæde jer over et havnemiljø, der gennem de sidste par år er blevet transformeret til en park for hele familien. Velkommen!  
Hjorthøj 19, 4400 Kalundborg
Pris:
2.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
180
Grund:
1060
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
3.281 kr.

Andreas Steensen

Salgsspecialist Ans@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter