fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Hvis I er til rene linjer, kvalitet og et hjem, hvor det hele bare spiller, så skal I gøre jer selv den tjeneste og tage på en fremvisning til Hjortekærsvej 172A - lige op af Dyrehaven

Del bolig

Hvis I er til rene linjer, kvalitet og et hjem, hvor det hele bare spiller, så skal I gøre jer selv den tjeneste og tage et kig på Hjortekærsvej 172A. Det er bestemt ikke kun hjemmets indre, der er attraktivt for hvis I begynder at kigge ud i haven og videre omkring i området, er det ydre bestemt også i top. Villaens funktionalitet og omgivelsernes kvaliteter passer sammen, og når I også flytter ind, går det hele op i en højere enhed.

Villaen tilbyder et samlet råderum på 166 kvadratmeter, der fordeler sig over to plan og fælles for begge plan er de lyse og indbydende toner. Stueplan byder jer varmt velkommen indenfor til en rummelig entré, hvorfra I finder et gæstetoilet og det funktionelle bryggers med vaske-/tørrefaciliteter. Bevæger I jer videre indenfor, kommer I til køkkenet, der er opført i et tidløst design med integrerede hårde hvidevarer, der forsøder det travle liv. Køkkenet kan lukkes helt af med franske døre, som nuværende ejer har afmonteret. Der er fra køkkenet adgang til østvendt terrasse med morgensol. I forbindelse med køkkenet ligger et åbent opholdsmiljø, det er oplagt at indrette med både spise- og opholdsstue. Herfra er der via tre dobbeltdøre adgang til stor vestvendt træterasse.

Førstesalen tager imod jer på den lyse repos, med adgang til tre store værelser samt et rummeligt badeværelse med separat bruser, kombineret bad og bruser samt toilet. Der er mulighed for at lave 4 soveværelser. Alle døre og vinduer er forberedt til småsprosser, der giver ejendommen et hyggeligt traditionelt udseende pt afmonteret af nuværende ejer. Der er stor loftrum til opbevaring. Generelt er boligen lys med et rigtig godt indeklima.

Udvendigt bliver I de nye ejere af en 716 kvadratmeter stor grund, hvor I først på grunden finder en dobbelt carport med tilstødende værksted. Huset ligger længst tilbage på grunden, der er udstykket fra et gammel gartneri, så jorden er meget frugtbar. Alt i alt en skøn stor have med mange muligheder.

Villaen er beliggende på en villavej, tæt ved Dyrehaven, der giver skønne naturoplevelser med sine små søer, åbne sletter, vilde hjorte og et mangfoldigt dyreliv. Det er unikt at man kan høre hjortene brøle fra huset om efteråret. Der er børnehave og skole i nærheden, samt gode indkøbsmuligheder. I kommer nemt på Helsingørmotorvejen og der er kort vej igennem Dyrehaven til en dukkert i Øresund.

Vi glæder os til at møde jer til en fremvisning.

Hjortekærsvej 172A, 2800 Kongens Lyngby
Pris:
7.785.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
166
Grund:
786
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1996
Ejerudgift pr. md.
6.039 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter