fbpx
  • Lokal mægler
  • A-Z service
  • Gratis vurdering
  • 4.9/5 På
Hf. Kettehøj 49, 2650 Hvidovre
0 kr
TYPE
Kolonihavehus
Boligareal
51
Grund
450
Værelser/rum
2
energimærke
bygget/ombygget
1985
Hf. Kettehøj 49, 2650 Hvidovre
DEL:
SOLGT! Kolonihavehussalget er eksploderet over de seneste år, og at have sit eget, idylliske frirum i Storkøbenhavn er det, alle vil have. Derfor er det os en udsøgt fornøjelse at byde velkommen til Hf. Kettehøj II, nr. 49 have nr. 59. Vi befinder os i en rolig oase mellem Avedøre og Hvidovre. Bakkeskoven ligger lidt længere nede ad Avedøre Havnevej som et smukt tilflugtssted på sommerdage, og man skal bare lige om hjørnet for at nå flere indkøbsmuligheder og alle de andre ting, der er så velkendte fra hverdagen. Have nr. 59 ligger roligt hen med haven vendt direkte mod vest, så man altid kan finde en solskinsplet på græsset. Når hyggen skal intensiveres, gemmer et terrasseområde sig på husets sydside, hvor der både er læ og fuldkommen privatliv. For nogen er netop haven det vigtigste for livet i et kolonihavehus, og denne er som et blankt kanvas, der frit kan anlægges med både højbede, duftende blomster og en sprudlende farvepalette - måske et drivhus, så hjemmedyrkede afgrøder kan peppe selv de mest kedelige salater op med masser af velsmag. Indenfor venter selve huset, der tager sig ud som et klassisk hus fra 1981 beklædt med gråmalet træ. Indvendigt er der 56 m2 at gøre godt med, som faktisk er i den gode ende, når vi snakker københavnske haveforeningshuse, og planløsningen er udstyret med et dejligt, åbent stuemiljø i åben forbindelse med køkken foruden soveværelse og badeværelse. Samtidig er der masser af muligheder for at etablere flere værelser eller forme rumfordelingen, som man vil, for her er masser af vinduer til stort set alle sider. Der er også et isoleret skur, som nemt kan benyttes til overnattende gæster. De fine plankegulve giver et dejligt spil til den lyse indretning, der helt gennemgående er både tidløs og moderne. Hvide fronter på køkkenskabene toppes af sorte bordplader for maksimal kontrast, og på samme nordiske facon er badeværelset indrettet med sandfarvede fliser samt vaskesøjle, separat brus og et topmoderne vaskemøbel. I stuen venter en særlig showstopper, for synlige bjælker er med til at give rummet en naturlig opdeling, mens dobbelte terrassedøre forlænger rummet ud mod åben himmel. Sidst men ikke mindst indeholder huset også et rigtig godt værelse med vinduer mod haven, så man helt fra morgenstunden bliver gjort opmærksom på, hvor dejligt det er at have sit eget grønne paradis.  


Sagsnr. 192SK-232075
Kontantpris 0 kr.
Udbetaling 0 kr.
Ejerudgift pr. md. 0 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Badeværelser 0
Andre Bøgelund ejendomsmægler
André Bøgelund

[email protected] 53539898

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Vi er til rådighed mandag-fredag: 08:30-17:30 og lørdag-søndag: 10:00-15:00.
Du kan ringe til os på 7199 9891.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!