fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Solceller! Solfanger, jordvarme og fastbrændsel med egen skov !

Del bolig

Solceller! Solfanger, jordvarme og fastbrændsel med egen skov !

Her bliver du stort set selvforsynende med energi. Lige syd for grænsen til Midtjylland trækker en stikvej fra selve Herningvej og afslører en landejendom af de helt særlige. Mens gruset knaser under hjulene op ad den 700m grusvej mod automatisk port og nysgerrige hjorte titter frem fra markerne, afslører stuehus, landbrugsbygninger og en helt fortræffelig matrikel sig, hvor jeres nye hverdag har sit afsæt i stilrene, moderniserede rammer. Se dronevideo af boligen.

Hvis tiden skrues tilbage til 1935, er de sidste sten sat i den klassiske facade, men selvom ejendommen tager sig ganske klassisk ud, kan man sagtens skimte elementer, der er kommet til sidenhen. Det er for eksempel den rundede udestue med balkon, som kan ses allerede udefra, samtidig er energimærket løftet til en A. Sammen med stuehuset er der omtrent 300 ekstra kvadratmeter i form af stalde, værksteder og lignende og mulighederne for endelig at få gildesalen til de store begivenheder er altså til at tage og føle på nu.

Ejendommen er klar til den "nye verden" og leverer størstedelen af behovet både til strøm, energi og varmt vand i kraft af sine solceller, solfangere og jordvarmeanlæg! Yderligere er der et nyere fastbrændselsfyr så man kan fyrer med eget træ fra skoven.

I omegnen af 21 hektar økologisk jord hører med til ejendommen, og derfor er det altså også en skøn have med plads til de store armbevægelser, der hører sig til jeres nye hus. Frugttræer, flagstang og flere terrasser - der er styr på det hele. Og når I har bevæget jer ud af udestuens dobbeltdøre og sidder på den store terrasse mod sydvest har I fri udsigt over de åbne vidder med skoven i horisonten.

Indvendigt hersker en samlet stemning af moderniseret ynde og klassisk charme, hvis detaljerigdom tæller originale spær, komfuret og de rummelige opholdsrum, der er helliget til hygge og samvær. Det hele bringes ind i den moderne tidsalder med flotte flisegulve, grebsløse køkkenelementer og flere lækre badeværelser, og således er planløsning lige i skabet. Her findes nemlig to stuer, udestue, køkken, to badeværelser, tre værelser og to entréer, og muligheden for at etablere endnu flere værelser er der selvfølgelig.

Vi er rigtigt kommet på landet, for markerne breder sig ud til alle sider, kun sporadisk afbrudt af små skovarealer og øde landeveje, der forbinder de små byer med hinanden. Nærmeste større by er Ølgod, som ligger cirka seks kilometer fra herligheden, og her er de fleste af hverdagens fornødenheder samlet. Diverse dagligvareindkøb, skole, pasningstilbud, ja, endda togstation, er at finde, så I hurtigt er forbundet med resten af det jyske.

Herningvej 53, 6870 Ølgod
Pris:
3.800.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Lystejendom
Boligareal:
135
Grund:
217012
Værelser:
4
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1935
Ejerudgift pr. md.
1.728 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter