fbpx
Henriettevej 2, 2920 Charlottenlund
1.193.789 kr
TYPE
Andelsbolig
Boligareal
51
Grund
0
Værelser/rum
2
energimærke
D
bygget/ombygget
1937
Henriettevej 2, 2920 Charlottenlund
DEL:

ATTRAKTIVT BELIGGENDE HÅNDVÆRKERTILBUD MED STORT POTENTIALE - BELIGGENDE ØVERST

Attraktiv lejlighed på eftertragtet beliggenhed på Henriettevej 2,  som er et klassisk håndværkertilbud, som trænger til kærlighed og istandsættelse. Lejligheden skal moderniseres fra A til Z. 

Planløsningen fejler til gengæld ingenting, og med sine 51 veludnyttede kvadratmeter og to rummelige værelser henvender boligen sig til både enkeltpersonen eller et parret.

Indretningen byder velkommen til en kombineret entré og gang med skabsplads med nydelige gulve. På højre hånd har du badeværelset; lyst og klassisk med terrazzogulv, hvide fliser og sidde badekar, og ved siden af åbner den store stue sig med masser af sollys fra det sydvendte vinduesparti og udgang til solrig altan med flot udsigt. Til slut tilbyder lejligheden et rummeligt soveværelse med indbyggede skabe samt et køkken, der også har udgang til en altan med udsigt over Ordrup Kirkegård. Der medfølger kælderrum, vaskeri og gode parkeringsmuligheder.

Lejligheden ligger attraktivt og centralt på hjørnet mellem den rolige Henriettevej og den centrale Ordrupvej, der er hjemsted for bl.a. Meny, Café A, Lagkagehuset og Joe & The Juice samt en masse specialforretninger. Ordrup Station med S-tog og busser ligger kun 500 meter fra hoveddøren, og der er ligeledes kort gå- eller cykelafstand ned til den hyggelige Jægersborg Allé og de nærliggende grønne åndehuller i form af Dyrehaven, Bernstorff Park, Charlottenlund Slotspark og ikke mindst stranden.

Forældrekøb er ikke tilladt.

Bestil en fremvisning med det samme.Sagsnr. 192SK-001338
Købspris 1.193.789 kr.
Boligydelse pr. md. 2.232 kr.
Soveværelser 1
Badeværelser 1
Sebastian Kirchhoff
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!