fbpx
Havneholmen 48, 1561 København V
4.995.000 kr
TYPE
Ejerlejlighed
Boligareal
91
Grund
0
Værelser/rum
3
energimærke
B
bygget/ombygget
2009
Havneholmen 48, 1561 København V
DEL:

I kan nu blive de nye ejere af en af Havneholmens eftertragtede boliger – vi udbyder nemlig nu en 91 kvadratmeter stor lejlighed, som byder på en lang række kvaliteter. For det første venter en stilren bolig med et imponerende lysindfald, og for det andet venter hele to altaner samt en stor terrasse. Og I snydes selvfølgelig heller ikke for kanalkig.

Lejlighedens gennemførte indretning præges af New Nordic-stilen. Her går funktionalitet og æstetik nemlig hånd i hånd, og det er tydeligt, at arkitekturen tilgodeser både lys, design og naturlige materialer. Først og fremmest møder I en åben entré med skabsvæg, og i forlængelse venter det store leverum, som kombinerer køkken, spisestue og stue. Indretningsmulighederne er gode, og det stilrene køkken byder på alt i integrerede hårde hvidevarer. Som prikken over i’et er det herfra, der er udgang til de to altaner, som vender mod henholdsvis syd og vest, hvorfor I kan nyde eftermiddags- og aftensolen i private rammer.

Boligen tilbyder ligeledes et rummeligt flisebadeværelse samt to regulære værelser med skabsplads, og fra det største af værelserne er der udgang til lejlighedens terrasse, som udgør et kapitel for sig. Her får I kort sagt et fantastisk uderum med gode indretningsmuligheder og det fineste kig over det fælles gårdmiljø såvel som vandet – kort sagt: det skal opleves med egne øjne.

Havneholmen er et af Københavns nye, eftertragtede områder, som er forvandlet fra industri til stemningsfuldt byliv, og hvor livet leves langs vandet. Den anerkendte tegnestue Lundgaard og Tranberg Arkitekter står bag den mest prominente del af holmen, hvor de hvide boligkarreer, hvis U-formede plantegning åbner sig op mod kanalens blå vand, pryder gadebilledet.

Få skridt fra hoveddøren venter den den sammenhængende promenade, der udgør nabolagets absolutte hotspot, og samtidig forbindes I med alt fra Bryggebroen til det pulserende byliv. Området huser både handlemuligheder, cafeer og spisesteder, og I bliver samtidig nabo til Fisketorvet, som huser alt fra biograf til modebutikker og specialforretninger – og lige ved siden af ligger Dybbøl Station med god, offentlig transport. På cykel tager det 6 minutter til Hovedbanegården, og herfra åbner byens forskellige brokvarterer sig for jeres fødder.

OBS mulighed for tilkøb af privat p-plads i kælderen. Sagsnr. 192SK-142133
Kontantpris 4.995.000 kr.
Udbetaling 250.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 3.972 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
19.040 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
16.643 kr.
Soveværelser 0
Badeværelser 1
Camilla Weinreich Brikk
Camilla Weinreich

[email protected] 60122342

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!