fbpx

STOR INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA MED UDSIGT OVER UTTERSLEV MOSE

Del bolig

På Hareskovvej 92, finder I denne smukke villa fra 1934, med masser af plads til den store familie. Her får I en bolig på 149 m2 fordelt på to etager, samt 77 m2 beboelig hævet kælderplan i niveau med haven. Med en rummelig og velindrettet villa, samt en skøn og frodig have anlagt i 4 terrasser, er denne villa perfekt til børnefamilien, der gerne vil bo i gode rammer tæt på både by og natur.

Stueetagen fordeler sig med et pænt flisebelagt toilet, et køkkenalrum og en stor stue, samt entré. Opholdsrummene prydes af et skønt lysindfald fra de store vinduespartier. Det østvendte køkkenalrum får morgensol og den vestvendte stue eftermiddags- og aftensol, hvilket er med til at give rummene en dejlig varm atmosfære. Stue og førstesal har gennemgående pæne fyrretræsplankegulve, som også bidrager til en lys og hjemlig atmosfære. I køkkenet er der direkte udgang til haven via terrassedøren og en funktionel indretning med masser af skabsopbevaring, bordplads, gasblus, samt alt i hårde hvidevarer.

På førstesalen er der tre gode store værelser, et badeværelse og et depotrum, der alle fremstår i flot stand med store vinduespartier. På det største værelse opgraderes der endda med en fin altan med smuk udsigt over søerne i vestmosen. Badeværelset er opført med mørke fliser og opbevaringselementer, der er med til at give en kant til hjemmets ellers lyse og varme indtryk.

Kælderplanen giver med sine 77 m2 masser af ekstra plads, fordelt på 3 værelser, et pænt badeværelse i lyse nuancer med badekar, og et vaskerum med alle ønskelige faciliteter. Underetagen er nyrenoveret med , fugtsikrende calsiumsilikatplader på alle ydervægge, gulve i microcement, samt ventileret med et varmegenvindingsanlæg som giver et behageligt og sundt indeklima.

Udendørs kan I glædes over en rummelig have med mange hyggelig læ- og solkroge.

Den store flisebelagte terrasse smyger sig om boligen og giver rige muligheder for at nyde de skønne sommeraftener ved grillen i grønne omgivelser. I haven er der lagt op til, at I kan slå de grønne fingre løs i de mange bede samt i det store orangeri. Hvis I elsker at komme ud og gå nogle gode ture, så kan I glædes over placeringen et stenkast fra Utterslev Mose, hvor der er mange gå/løbe- og cykelstier. Der er flere indkøbsmuligheder i området, og I kommer til at være tæt på gode dagtilbud og skoler! Området bugner med flere fritidsaktiviteter for både børn og voksne, som understøttes af områdets veldrejede grundejerforening. Offentlig transport direkte mod København C er tilgængelig indenfor få minutters gang. Bilen parkeres i en tilhørende indkørsel, som let kan anlægges til overdækket carport.

Oplev denne skønne bolig med idylliske have og bestil en fremvisning med det samme!


Hareskovvej 92, 2700 Brønshøj
Pris:
6.695.000 kr.
Type:
Villa
Boligareal:
149
Grund:
845
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1934
Ejerudgift pr. md.
5.144 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter