fbpx
Plantegning Zoom

EN STOR 5 VÆRELSES LEJLIGHED PÅ FREDERIKSBERG, SOM EMMER AF CHARME

Del bolig

En imponerende, lys og rummelig herskabslejlighed står nu til salg på en central beliggenhed, nemlig på H.C. Ørsteds Vej 50A. I kigger op mod førstesalen, hvor der bag den flotte facade gemmer sig intet mindre end 153 m2 fordelt ud på 2 store stuer og 4 store værelser.
 
Boligen rummer den perfekte blanding af herskabelig charme og lækre, moderne elementer. I 2022 undergik lejligheden en gennemgribende renovering, hvor der bl.a. blev lavet nyt køkken, nye gulve og nye vægge. Tidligere, i 2018, har boligen desuden fået ny el, og senest, i 2023, blev badeværelset renoveret. Med andre ord skal I ikke røre en finger – men blot vænne jer til en tilværelse i lys, luft og luksus. Alt det får I med sildeben, smuk stukkatur, radiatorskjulere, strømlinede køkkenfaciliteter og dannebrogsvinduer i alt fra to til fire fag. Værd at bemærke, er at boligen ikke har nogle tætte naboer på hverken forsiden eller bagsiden af bygningen hvilket vil sige at lejligheden har masser af udsigt og lys.
 
Det begynder selvfølgelig med en entré. Her er skabsplads, og så åbner den også videre til en fordelingsgang. Det giver jer tilsammen adgang til det hele: fire værelser, et stort køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, et badeværelse med både badekar og bruseniche samt vaskefaciliteter og sidst et gæstetoilet. Planløsningen er fleksibel, hvilket vil sige, at I sagtens kan inddrage et værelse som endnu en stue en suite eller som kontor alt efter jeres præference, ligesom boligen også let giver plads til familien med to eller tre børn; store som små.
 
Der er desuden mulighed for privat parkering på foreningens egen parkeringsplads. Den flotte rødstensejendom har stået her siden 1901, og ud over boligarealet får I også adgang til en sydøstvendt altan, hvor I kan indrette med havemøbler: Her kan I sidde ude og nyde udsigten over kvarteret, og hvis I gerne vil dyrke det gode naboskab, kan I søge ned i fællesgården, der byder på fliseterrasse med bord og stole samt græsareal.
 
H. C. Ørsteds Vej er en aktiv handelsgade, hvor lokale og besøgende hver dag strømmer forbi for at besøge vinbaren, købe en croissant i Det Franske Conditori, vindueskigge i antikvariatet eller tage på besøg i Landbohøjskolens magiske haver. Kvarteret forener historiske bygninger med nutidens liv og farver, og I kan se frem til en bred pensel af tilbud inden for gåafstand. Metroen ligger 2 min væk og man kan gå til Søerne, indkøb, vinbarer og restauranter, mens nogle af landets bedste vuggestuer, børnehaver og skoler ligeledes findes nær ved. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
H.C. Ørsteds Vej 50A, 1. th., 1879 Frederiksberg C
Pris:
9.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
153
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1901
Ejerudgift pr. md.
7.427 kr.

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE sm@brikk.dk +45 30140168

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus