fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! RUMMELIG FAMILIEVILLA I TRYGT NABOLAG

Del bolig

Velkommen til Gustav Wieds Vej 10, og velkommen til en gedigen murstensvilla, der giver masser plads at boltre sig på – både indendørs og udendørs. Lad os opsummere kort: det her er den ideelle familievilla, som tilmed ligger i Benløses trygge omgivelser.

Ejendommen er opført i 1977, og den har et klassisk arkitektonisk udtryk, der er typisk for byggeperioden. Den gule murstensfacade prydes således af store vinduer og malet træværk, og huset forsyner jer med intet mindre end 173 boligkvadratmeter, hvilket igen må siges at være ideelt for børnefamilier; selv med dine, mine og vores.

I bydes indenfor i boligens stueetage, og fra entréen er der videre afsæt til køkken-alrummet, hvor køkken, spisestue og dagligstue på hyggeligste vis glider sammen i ét. Fra stuen er der udgang til stor overdækket terrasse og videre til haven. De mange kvadratmeter herinde sikrer sublime indretningsmuligheder samt plads til samvær, og som et ekstra plus står det tidløse køkken klar med gode rammer om madlavningen. Etagen viser sig også med to regulære værelser og et badeværelse, mens førstesalen sætter prikken over i’et med endnu et badeværelse (med gulvvarme og badekar) og to imponerende værelser, hvoraf det ene har udgang til en stor, vestvendt og glasindrammet balkon. Vi kan desuden oplyse, at I får rig mulighed for at etablere flere værelser, hvis I har brug for det.

Huset ligger på en 713 kvadratmeter stor grund, og her er der god plads til alt lige fra leg og aktiviteter til hyggelige stunder under åben himmel. Ejendommen har fibernet, og vi kan desuden glæde jer med det faktum, at jeres nye beliggenhed sikrer en nem og bekvem hverdag tæt på byliv, station og motorvej.

Vil I med på en fremvisning?


Gustav Wieds Vej 10, 4100 Ringsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
173
Grund:
713
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1977
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter