fbpx
Griffenfeldsgade 43, ST., 2200 København N
5.450.000 kr
TYPE
Ejerlejlighed
Boligareal
138
Grund
0
Værelser/rum
4
energimærke
E
bygget/ombygget
1880
Griffenfeldsgade 43, ST., 2200 København N
DEL:
Griffenfeldsgade er en unik og en virkelig eftertragtet beliggenhed på Nørrebros bedste strækning, og så ligger den lige i smørhullet mellem Nørrebrogade og Rantzausgade og tæt på skønne spots såsom Blågårds Plads og Assistents Kirkegård! I disse omgivelser får I stemning og spændende muligheder lige udenfor jeres dør, og med gode offentlige transportmuligheder såvel som fantastiske cykelstier tæt ved kan I let komme rundt i byen og nyde godt af alle de mange oplevelser, der venter jer. Jeres nye bolig er i en bygning som løbende er blevet vedligeholdt - en høj stuelejlighed, som sikrer jer stor tryghed og ro, da I ikke er generet af dem, der går forbi ude på gaden, selvom I bor centralt. Lejligheden har en imponerende størrelse på hele 138 kvadratmeter, og den fantastiske loftshøjde sætter blot prikken over i'et og får det hele til at føles endnu større. Lejligheden byder jer velkommen til en virkelig veldisponeret planløsning. Her får I to store og gode værelser, hvoraf det ene har integrerede garderobeskabe, to smukke og åbne stuer med franske døre og lyst trægulv, et rummeligt køkken, et flot og ekstra stort badeværelse med hvide fliser, terrazzo gulv og badekar. Tilmed en bred mellemgang med vaskemaskine og med mulighed for skabsfryser foruden en indbydende entré med god skabsplads. Lige uden for køkkendøren er der rig mulighed for at tørre sit tøj på tørrestativerne. Ja, her får I vitterligt en drømme planløsning, som kun er de færreste forundt, når de bor I en ældre ejendom fra 1880 centralt i byen. Og som den sidste – og måske bedste – kvalitet kan I takket være placeringen i stueetagen træde direkte ud i en dejlige, lukkede have, som udfolder sig kun syv trin ned! Man har i foreningen ikke separate pulterrum, men en fælles kælder med egne hylder samt fælles, aflåst cykel- og barnevognsrum. Derudover fælles loftsrum. Med adresse på Griffenfeldsgade 43 kommer I til at bo for enden af gaden mod Rantzausgade, der mest af alt kan sammenlignes med Københavns version af Berlin. Her er stemningen helt sin egen, og udvalget af caféer og barer er virkelig exceptionelt. Hvad med en aften på bordtennisbaren Dupong eller et smut forbi Kølsters Tolv Haner med et stort udvalg af forskellige øl – økologisk fra eget bryghus – eller bare et smut forbi Tjili pop, der blandt andet serverer lækker vegetarmad og iskolde fadøl i et uformelt miljø, der er indrettet som en dagligstue.


Sagsnr. 192SK-011067
Kontantpris 5.450.000 kr.
Udbetaling 275.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 4.585 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
20.756 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
18.145 kr.
Badeværelser 1
Camilla Weinreich Brikk
Camilla Weinreich

[email protected] 60122342

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!