fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN LEJLIGHED I ROLIGE OMGIVELSER I ESBJERG

Del bolig

Er du interesseret i at bo i en lys og rummelig lejlighed, og vil du være tæt på både by og natur? Denne lejlighed på Granly Alle 5A byder på alt dette, og tilmed råder den over en altan med en skøn udsigt, som er perfekt til dig, der sætter pris på et pusterum i byen.

I denne lejlighed på 89 kvadratmeter bydes du på et moderne og rummeligt hjem. Boligen råder over et skønt køkken-alrum, som vil udgøre den bedste ramme til de samtaler over madlavningen, som du kommer til at have. Heraf er køkkenet indrettet i lyse nuancer, og der er plads til at indrette en spisestue. Imens prydes den rummelige stue af vinduespartier, som sørger for at skabe lys i rummet, og hvor du både kan indrette et fjernsynshjørne og et loungeområde. Derudover finder du i hjemmet to værelser, hvor du kan indrette dig, som du ønsker, og desuden er boligens badeværelse indrettet i et hvidt og lyst look.

Ejendommen prydes af en rød murstensfacade, den er opført i 1969, og lejligheden vidner om et indbydende og velholdt hjem. Her skal du ikke gå på kompromis med at nyde den friske luft og og udsigten til de åbne vidder, da boligen råder over en skøn altan. Her kan du indrette dig med en udendørs spisekrog eller siddeareal, og hvis du har grønne fingre, kan du opsætte altankasser og dyrke en spirende kreation af urter og blomster. Tilmed har du fra boligen udsigt til havet, som vil udgøre den perfekte scene til din kommende hverdag i hjemmet. Derudover er der mulighed for cykelparkering foran ejendommen, som også råder over et græsareal.

Området er ideelt til dig, der både vil være nær byens pulserende muligheder, men som også sætter pris på at kunne benytte rekreative områder. Med denne lejlighed bydes du på det bedste af begge verdener, da der er blot 4,5 kilometer til Esbjerg centrum, hvor du finder spændende butikker, spisesteder og et shoppingcenter. Samtidig er der tre kilometer til Esbjerg Havn, og der er blot én kilometer til Sædding Strand, hvor du kan nyde en tur i bølgen blå og kigget til skulpturen Mennesket ved Havet. Derudover er der 2,5 kilometer til Dyrehaven, og der er 800 meter til Sædding Centret, hvor du finder flere butikker. Og tilmed er der ikke langt til de nærmeste indkøbsmuligheder, da Aldi ligger 100 meter væk, og Rema 1000 ligger én kilometer væk.

Så hvis du er vild med bylivet såvel som grønne områder, er denne lejlighed perfekt til dig. Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Granly Alle 5A, 3., 6710 Esbjerg V
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
89
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter