fbpx
Gråstenvænget 17, 4230 Skælskør
2.395.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
180
Grund
902
Værelser/rum
5
energimærke
B
bygget/ombygget
2012
Gråstenvænget 17, 4230 Skælskør
DEL:

INDFLYTNINGSKLAR VILLA FRA 2012 MED DEJLIG HAVE

Velkommen til Gråstenvænget 17, et dejligt område, hvor jeres nye hjem venter.

Vi befinder os i et roligt villakvarter med velanlagte stisystemer, der leder direkte til den nærmest skole og sportshallen, så familiens yngste trygt kan færdes. Netop børnefamilien vil elske at bo her, for takket være den korte afstand til flere dagligvarebutikker, der nemt kan nås til fods, er I sikret en bekvem tilværelse, hvor intet er længere væk end en kort gå- eller cykeltur. Bedst af alt er nok den omkransende natur - de åbne vidder og fredelige søer, der skaber en rolig atmosfære i nabolaget. Her er der helt igennem skønt.

På adressen står en flot og komplet indflytningsklar villa fra 2012, der udfolder sine 215 m2, heraf 35 m2 indbygger garage, over en velanlagt planløsning. Huset henvender sig særligt til familien, der her får tre store børneværelser og et forældresoveværelse med eget badeværelse. For at understrege den familievenlige planløsning, er der endnu et badeværelse, så hele familien nemt kan blive klar inden skole og arbejde. Hele hjemmet bindes sammen af et køkken-alrum og stue, der ligger i åben forbindelse til hinanden og udgør et dejligt samlingspunkt i huset. Køkkenet er enhver gastronoms drøm - stilfuldt, lækkert og veludnyttet med masser af bord- og skabsplads. Den åbne forbindelse til stuen skaber en behagelig atmosfære i rummet, og når vejret tillader det, kan I gå direkte ud på terrassen herfra og nyde tilværelsen under åben himmel. Herfra breder haven sig med grønne plæner og et dejligt drivhus, der indbyder til at finde jeres indre gartnere frem. Med nøglerne til denne villa er der plads til livet - inde såvel som ude.

Her vil I elske at bo.

Velkommen hjem.
Sagsnr. 192SK-001157
Kontantpris 2.395.000 kr.
Udbetaling 120.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.669 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
9.119 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
7.903 kr.
Soveværelser 4
Badeværelser 2
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!