fbpx
Plantegning Zoom

RUMMELIG LEJLIGHED MED ALTAN I VIBORG BYMIDTE

Del bolig

Velkommen indenfor på Gothersgade 39; denne velindrettede toværelses lejlighed strækker sig over 59 veldisponerede kvadratmeter og fremstår klar til indflytning med velholdte gulve og hvidmalede vægge. Boligen henvender sig til parret eller singlen, som ønsker sig en fredelig residens centralt i Viborg.

Fra entréen har I adgang til boligens køkken, badeværelse og soveværelse, mens stuen er beliggende i forlængelse af køkkenet. I boligens stue har I desuden adgang til en nordvestvendt altan med udsigt til solrige dage og ejendommens grønne arealer. I denne lejlighed er der langt til nærmeste genbo, og I kan nyde privatlivets fred både indenfor og på den afskærmede, ugenerede altan.

Lejligheden er opført i en moderne stil med mørke bordplader og hvide skabslåger i køkkenet, hvor alle hårde hvidevarer er installeret, inklusiv en opvaskemaskine og en vaskemaskine. Det lyse flisebadeværelse er velholdt og rummeligt og har et vindue til udluftning, mens der i stuen er plads til både spisebord, sofahjørne og lidt opbevaring. Her er tale om en høj stuelejlighed, som placerer sig et niveau over genboens vinduespartier, så også stuen er helt og aldeles privat. Til boligen hører desuden et kælderrum.

Lejligheden er beliggende i en ejendom fra 1978 med gode parkeringsmuligheder og velindrettede, grønne fællesarealer, som fremstår pæne og velholdte.

Fra lejligheden er der under 500 meter til de nærmeste indkøbsmuligheder, mens der er flere gode restauranter, caféer og forretninger i nærområdet. Her har I alle fornødenheder inden for rækkevidde, mens Viborg Domkirke, Borgvolden og Viborg Søerne kan nås på fem minutter. Fra Viborg er der gode forbindelser til de omkringliggende byer; heriblandt Skive, Randers, Århus, Silkeborg, Ikast og Herning.

Denne velindrettede lejlighed i Viborgs charmerende bymidte, er et besøg værd.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Gothersgade 39, ST. tv., 8800 Viborg
Pris:
925.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
59
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
2.137 kr.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE ramm@brikk.dk +45 40874657

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter