fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! God rumfordeling, altan, højt til loftet, stuk og sildebensparket betegner denne lejlighed rigtig godt!

Del bolig

Kunne I tænke jer at bo i hjertet af København, hvor både placering af ejendom og opførelse i 1877 giver jeres fremtidige lejlighed en sjælfuldhed og detaljerigdom, som man sjældent får lov at nyde? Lejlighedens indretning er noget helt særligt og bærer mest af alt præg af ældre charme fusioneret med et spændende arkitektonisk udtryk, og det skyldes bl.a. hjørneplaceringen, der sikrer lejligheden mange vindueskarnapper samt lys fra flere verdenshjørner. En entré tager imod jer, og herfra kan I enten dreje til venstre ind til et værelse eller fortsætte lige ud til de tre stuer en suite. Alle designes naturligvis med enkel stuk og sildebensparket, og så opdeles de af elegante fyldningsdøre. De resterende kvm indrettes med en funktionel fordelingsgang indeholdende indbyggede skabe, som leder til et wc, et opbevaringsrigt Multiform-badeværelse med vaskefaciliteter, et Multiform-køkken med spiseplads og til sidst også til et soveværelse, der udmærker sig med den direkte adgang til badeværelse og altan. Denne altan kommer nok til at blive jeres foretrukne mødested for her er både vinden og stemningen helt rolig. I placeres inde mellem rustikke murstensvægge med en solrig retning mod syd og kan herfra kigge ned til et flot gårdmiljø med plæne, siddepladser, cykelparkering og legeplads. Med denne adresse vil I aldrig komme til at mangle noget. I er landet i centrum af København, hvor de nærliggende gader bugner med butikker, spisesteder og kaffebarer, og Søerne kalder på en frisk gå- eller løbetur. I kan faktisk helt selv bestemme, hvad I vil bruge placeringen til, for alle muligheder ligger åbne. Vil I gå på jagt efter den bedste kop kaffe, finde de smukkeste gåruter med de flotteste bygninger eller blot skabe en tryg hverdag for familien med alt inden for kort rækkevidde?
Gothersgade 155, 2., 1123 København K
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
150
Værelser:
5
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1877
Ejerudgift pr. md.
6.016 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter