fbpx
Plantegning Zoom

VILLA I KATTRUP MED FANTASTISK MARKUDSIGT

Del bolig

I den lille by Kattrup ligger en 60’er-villa i første række til en helt fantastisk udsigt over åbne marker - og villaen kan nu blive jeres. Her kan børnefamilien såvel som parret i alle aldre finde sig til rette. Hvis I drømmer om en tilværelse omgivet af natur og ro, så følg med her!
 
På nr. 34 på Gl Kattrupvej ligger den omtalte villa, der siden 1968 har stået pænt med rødstensfacade og brede vinduespartier. Den grønne forhave byder jer velkommen, og her er der også plads til bilen. På den anden side af huset vil I tilbringe rigtig mange timer, for her venter en hyggelig baghave i en helt fantastisk kulisse. Så langt øjet rækker, er der nemlig markudsigt, og den brede horisont kan nydes fra den lune terrasse, der orienterer sig perfekt sydligt.
 
Følg med indenfor hvor 80 gode m2, 52 m2 kælder og 28 m2 garage, venter på nye ejere. Planløsningen fordeler sig over en entré, to værelser, et køkken, en stor stue og et brusebadeværelse. Men flere muligheder venter i kælderen, hvor 60 gode bonuskvadratmeter fordeler sig over flere disp. rum og som nævnt garagen.
 
Hjemmet er velholdt, pænt, lysfyldt og sådan set lige til at flytte ind i, men I kan også sætte jeres eget præg. Måske vil I modernisere køkkenet, etablere et ekstra værelse eller noget helt tredje? Også indefra kan I nyde den smukke markudsigt, og de brede vinduespartier sikrer jer et lækkert lysindfald.
 
Alt dette placerer sig ganske roligt og trygt i Kattrup. Vejen er smal og stille og ligger, som vi har nævnt, blandt åbne marker. Det er altså den landlige stemning, der hersker her i den lille by, der ellers byder på forsamlingshus og kirke. I skal bare lidt længere til Hovedgård fem minutters køretur væk, for at klare alt til hverdagen: Her er både supermarkeder, skole, pasningstilbud, hal og apotek.
Hvis det i stedet er storbyen, der kalder, kan I køre til Aarhus på under 40 minutter. Foruden de åbne vidder, I finder i baghaven, bliver I placeret blandt mange grønne område, eksempelvis Ludvigseje Skov 1,5 km væk og Tebstrup Sø syv minutters køretur fra hoveddøren.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Gl Kattrupvej 34, 8732 Hovedgård
Pris:
995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
80
Grund:
800
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
1.032 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus