fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Velkommen til Gevnø, og velkommen indenfor på en fremvisning af villaen her på Gevnø Gade 3 - det her er kort fortalt den ideelle bolig for familien med ét barn såvel som enlige og par i alle livets stadier, og med nøglerne hertil venter en hyggelig tilværelse tæt på alt, hvad der gør hverdagen nem og bekvem.

Ejendommen er opført i 1971, og den ligger på en 757 kvadratmeter stor matrikel, der fremtræder velanlagt og hyggelig. Foruden indkørsel, et praktisk skur og en garage med elport venter der nemlig også den hyggeligste have, som prydes af æbletræer, højbede, drivhus og diverse hyggekroge - her vil I elske at tilbringe solskinstimerne, hvad enten det er til hygge og afslapning eller til grillmiddage og venner og familie. Hele haven er selvfølgelig indrammet af grøn hæk, hvilket sikrer jer fredelige og private rammer både inde og ude.

Boligen fordeler sig over 92 kvadratmeter med gulvvarme, og planløsningen byder først og fremmest på en entré med mulighed for opbevaring. I åben forbindelse ligger husets leverum, og herinde kombineres køkken, spisestue og dagligstue i ét med brændeovn og direkte udgang til terrassen og haven. Soveværelset har ligeledes en god og regulær størrelse, og boligen afrundes med et badeværelse, et bryggers med adgang til garagen samt et mindre værelse, der f.eks. kan anvendes som kontor eller hobbyrum.

Gevnø/Lyderslev huser et velfungerende lokalsamfund, der er aktivt og imødekommende. I kan eksempelvis blive en del af Sydstevns Gymnastik- og Idrætsforening, og gøre jeres indkøb i den lokale købmand – og samtidig ligger byen i kort kørselsafstand fra andre velassorterede byer, der huser alt mellem himmel og jord. Rødvig Havn står klar med sine hyggelige, maritime omgivelser, og Stevns er særligt kendt for sin storslåede natur med bl.a. verdensarven, Stevns Klint.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Gevnø Gade 3, 4660 Store Heddinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
92
Grund:
757
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus