fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Unikt lavenergi og arkitekttegnet dobbelthus på 126 m2 fra 2014 i to etager i det efterspurgte Sejs-Svejbæk

Del bolig

SOLGT!

Unikt dobbelthus i to etager til salg i det efterspurgte Sejs-Svejbæk

På Georg Krügers Vej 35 ligger dette lækre lavenergi og arkitekttegnet dobbelthus på 126 m2 fra 2014 med et flot energimærke A2010.

Huset udskiller sig fra de andre huse på vejen med sin placering, specielt valgte detaljer og forbedringer. Med 126 velindrettet kvadratmeter får du i stueplan et flot og lyst køkkenalrum/stue med wc/bryggers, og på 2.sal et badeværelse og tre lyse værelser. Fra to af værelserne er der udgang til en langstrakt altan, med sol fra sen formiddag til aften. Fra entreen er der adgang fra et flot flisegulv til det kombinerede wc og bryggers. Videre fra entreen kommer du til det store åbne og rummelige køkkenalrum med et over tre meter langt vinduesparti med udgang til haven og der er gulvvarme i hele stueetagen. Indretningen af stueplan er unik sammenlignet med de andre dobbelthuse på vejen, og kommer med mange gode tilvalg. For eksempel gaskogeplader fra Smeg og en stor lækker håndvask i køkkenet. Desuden er der indbyggede spots i både køkken, gang og badeværelser. Andre særlige tilvalg er antenne- og netværksstik i alle rum og indbyggede gulv-til-loft skabe på to af værelserne. Huset er lavet med hvide, vandskurede facader med alu-vinduer. Både foran og bagved huset står det sortmalede plankeværk i flot kontrast til de rene, hvide mure. Foran huset er der en carport og et skur, som er udvidet i forhold til de andre standardbyggede dobbelthuse. I forlængelse af skuret ligger carporten. Bagved huset findes en hyggelig terrasse med veletableret have og drivhus, og et ekstra skur til opbevaring. På terrassen og altanen ovenover er der rig mulighed for mange gode stunder, ikke mindst fordi huset ligger tilbagetrukket fra rækken af de andre huse. Der er masser af grønne områder omkring huset, som bliver passet af grundejerforeningen. Desuden findes der to legepladser blot et stenkast derfra, og med en lang og bred vej foran huset er der masser af plads for børn at boltre sig på.

I gåafstand til huset er der både daginstitution, skole, sportshal, multihus og togstation - og ikke mindst sø og skov.

Sejs-Svejbæk er med god grund et attraktivt område. Omgivet af vand og skov til alle sider og med kort afstand til Silkeborg har byen alt, hvad man har brug for - indkøbsmuligheder, institutioner og et rigt foreningsliv. Der er desuden kort afstand til motorvejstilkørsel, så det er hurtigt og nemt at komme til Aarhus og Herning.

Georg Krügers Vej 35, 8600 Silkeborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
126
Grund:
144
Værelser:
4
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2014
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus