fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! PRAGTFULD ETVÆRELSES LEJLIGHED MED FRANSK ALTAN OG HEMS

Del bolig

Nu kan du bliver den heldige indehaver af en dejlig etværelses lejlighed i Aarhus centrum, hvor du vil bo tæt på indkøb samt kulturelle bastioner såsom Musikhuset, Godsbanen og Aros. Boligen fremtræder i god stand med en funktionel planløsning, hvor en lysfyldt hems kan fungere som en særskilt soveplads.

Træd indenfor i denne lyse og indbydende lejlighed, der er indrettet med en fransk altan, som med sine kæmpe vinduespartier lader et dejligt lys falde ind i boligen. Entreen glider ubemærket over i stuen, der ligger i åben forbindelse med køkkenet, og du får således et samlet leverum. Køkkenet er holdt i et tidløst design med hvide fronter, og der er installeret alt i hårde hvidevarer. På badeværelset er der opført en separat bruseniche, og vaskemaskinen er en integreret del af møblementet. Fra stuen kan du tage stigen op til hemsen, der med et tagvindue er lige så lys og behagelig som resten af boligen.

Lejligheden ligger øverst i en ejendom, der blev bygget i 1988, og den er en del af et større beboelsesområde med gode parkeringsmuligheder. Der er anlagt et grønt areal med græsplæne og træer, hvor du har mulighed for at opholde dig på de opstillede borde og bænke.

Det nærmeste supermarked ligger blot 450 meter væk, så de daglige indkøb kan foretages på gåben, og byens spændende butiksliv kan ligeledes nemt opsøges med kort afstand til Strøget. Den offentlige transport inkluderer gode busforbindelser samt letbane og interregionale tog fra banegården. En gåtur langs Aarhus Å kan tage dig hele vejen ned til havnen, hvor du blandt andet finder biblioteket, og dertil kan du besøge gode badestrande langs kysten.

En fantastisk etværelses lejlighed, som vi glæder os til at introducere dig til – kontakt os gerne for en fremvisning.
Gebauersgade 8, 3. 1., 8000 Aarhus C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
46
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1988
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Peter Jakobsen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert peter@brikk.dk +45 25940199

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter