fbpx
Gaaseager 49, 2600 Glostrup
3.935.000 kr
TYPE
Rækkehus
Boligareal
130
Grund
175
Værelser/rum
5
energimærke
A2010
bygget/ombygget
2017
Gaaseager 49, 2600 Glostrup
DEL:
Moderne rækkehus i suverænt børneområde

Drømmer I om god plads, have og perfekte betingelser for livet, så er Gaaseager 49 svaret for jer.
Her kan I lige nu overtage et utrolig lækkert rækkehus fra 2016 med rigelig plads til jeres familie. I får nemlig 130 kvadratmeter fordelt på 2 etager, og overalt byder indretningen på rene linjer og moderne komfort. Det starter allerede i entréen, hvor der desuden er indtænkt opbevaring i de indbyggede skabe. I hele stueetagen samt begge badeværelser er der gulvvarme, og stueplanet rummer udover entré og badeværelse en fantastisk stue og køkken i åben forbindelse. HTH køkkenet byder på et lækker design med kvalitets hårde hvidevarer fra AEG integreret i de hvide grebsfrie elementer, og som et ekstra plus er der Cooker. Den lyse stue kan indrettes med både stort spisebord og sofaarrangement, og der er nem udgang til havens vestvendte terrasse – og med terrasser på tre af husets fire sider er scene sat for sommerdage med grill og gode venner. Men før I nyder solen, kan I tage turen op ad trappens egetræstrin til førstesalen, hvor den indbydende stil fortsætter. Her finder I fire lyse og indretningsparate værelser samt et badeværelse med unidrain og elektronisk ovenlysvindue med censor-luk.

Jeres skønne rækkehus ligger i en bebyggelse, der stod klar til indflytning i 2016, og her er skabt nye boliger, der kan tåle at blive gamle. Der er tale om kvalitetsbyggeri, og inde såvel som ude byder husene på gennemtænkt arkitektur. Facaden er udført i klassiske lyse mursten, som komplementeres af brede vinduespartier, og dette skaber et på én gang moderne og klassisk udtryk – og som et ekstra plus får I også et praktisk redskabsskur med fine opbevaringsmuligheder og privat parkeringsplads. 

Området tiltrækker mange unge børnefamilier, som nyder godt af de grønne omgivelser, hvor det gode børneliv er i fokus. Mange børn i området leger sammen på vejen og de tre legepladser, som er inden for fem minutters gåafstand, og kvarterer bindes desuden sammen af små stisystemer. Beliggenheden er et hit for alle naturmennesker, da Vestskoven samt Vestvolden ligger lige i nærheden, ligesom der er gåafstand til den lokale rideskole. Indkøbsmuligheder finder I indenfor cykelafstand, og Glostrup har et rigt foreningsliv med sport, dans og meget andet – og derudover ligger Rødovre Centerets mange butikker og biograf godt 2 kilometer væk.

Her får I hele pakken!
Sagsnr. 192SK-001118
Kontantpris 3.935.000 kr.
Udbetaling 200.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 3.875 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
14.933 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
13.077 kr.
Soveværelser 4
Badeværelser 2
Sebastian Kirchhoff

sk@brikk.dk 42417686

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra kr 9,995. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9198

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!